Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Ο δρόμος για τους τελικούς περνά από την Πυλαία»

«Ο δρόμος για τους τελικούς περνά από την Πυλαία»

Με μακροσκελή ανακοίνωση το ΤΑΑ ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες του Δικεφάλου στα πλέι οφ της ημιτελικής φάσης κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε μια κίνηση συσπείρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ:

“Φίλε του ΠΑΟΚ. Επτά μήνες σκληρής προσπάθειας, 22 μάχες,  64 κερδισμένα σετ και  57 βαθμοί πρόσφεραν στην ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της  την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πλέον o Κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ,  από θέση ισχύος ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ. Με ορμητήριο το PAOKSPORTS ARENA, η ομάδα μας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για το νταμπλ. Και επειδή η φετινή επιτυχία χτίστηκε βήμα-βήμα, αγώνα-αγώνα, πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό των πλέι οφ. Για να συμβεί αυτό ο ΠΑΟΚ καλείται να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό με την σειρά των αγώνων να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Οι δυο πρώτοι αγώνες θα γίνουν στο PAOK SPORTS ARENA και η ομάδα χρειάζεται την βοήθειά σου φίλε του ΠΑΟΚ! Την  Μεγάλη Τρίτη (7/4) και την Μεγάλη Πέμπτη  (9/4) και  ώρα 19:30 στο PAOK Sports Arena η ομάδα μας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια κομβικής σημασίας.

Φίλε του ΠΑΟΚ, οι  παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη έκαναν το καθήκον τους κερδίζοντας το πλεονέκτημα της έδρας. Τώρα είναι η δική σου σειρά να κάνεις το καθήκον σου στηρίζοντας με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις την ομάδα στη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάει από αύριο για την κατάκτηση του «νταμπλ».

Σε περιμένουμε στο PAOK Sports Arena την Μεγάλη Τρίτη 7/4 και την Μεγάλη Πέμπτη 9/4  για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί δύο νίκες που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά με την πρόκριση στους τελικούς.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι πριν από την έναρξη του αγώνα θα πωλούνται τα εισιτήρια διαρκείας.  Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας είναι  20 ευρώ και  ισχύει για όλους τους αγώνες των play off  όπου όλοι ευχόμαστε ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ να πανηγυρίσουμε το νταμπλ!

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι την  πριν  και μετά τον αγώνα θα διατίθενται τα συλλεκτικά Τ-shirts  με αποτυπωμένο τον τίτλο του Κυπελλούχο Ελλάδας αλλά και εντυπωσιακές αφίσες από την κατάκτηση του κυπέλλου με τα αστέρια της ομάδας μας.

Υ.Γ Μη λείψει κανείς. Ο δρόμος για τους τελικούς περνάει μέσα από το PAOK Sports Arena”!