Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Φοίνικας τίμησε τον Παπαθανασίου

Ο Φοίνικας τίμησε τον Παπαθανασίου

Η Σύρος και οι αθλητές του Φοίνικα της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008,τίμησαν  την μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένο προπονητή τους, Χρήστο Παπαθανασίου, με τον οποίο είχαν πετύχει  ιστορική άνοδο στην Α1.

Δάκρυα κύλησαν στα πρόσωπα όλων όσων βρεθηκαν στο κλειστό «Δημήτριος Βικέλας» της Σύρου. Μάλιστα έγινε προβολή με βίντεο- αφιέρωμα στον αγαπημένο «Σιου» ενώ υπήρξαν και στιγμιότυπα των αξέχαστων μπαράζ ανόδου με την Ορεστιάδα.

Το κλίμα φορτίστηκε συναισθηματικά περισσότερο όταν ο τότε πρόεδρος του Φοίνικα Νίκος Ρούσσος, παρέδωσε στην σύζυγο του Χρήστου, Νατάσσα Πλατανιώτη, ένα λεύκωμα με φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο.

Στο παιχνίδι που έγινε ανάμεσα στους αθλητές της ομάδας του 2007-2008, οι παίκτες  αγωνίστηκαν στις φανέλες τους με το νούμερο 6 και το όνομα του Χρήστου Παπαθανασίου στην πλάτη.

Για την ιστορία και μόνο, η άσπρη ομάδα επικράτησε με 2-1 σετ (22-25, 25-20, 15-13) της μπλε, σ” ένα παιχνίδι με όμορφες φάσει και πολλές εναλλαγές στο σκορ.

Στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος, όπως και η διεθνής αθλήτρια του μπιτς-βόλεϊ Βίκυ Αρβανίτη η οποία χειροκρότησε τον συνεργάτη της στην εθνική ομάδα  του μπιτς, Άκη Φλαούνα.

Άσπρη ομάδα: Πανδής, Παπανικολάου, Ξενάκης, Μαραγκός Σ., Μαραγκός Δ., Μοσχόπουλος, Φλαούνας, Διονυσόπουλος

Μπλε ομάδα: Νομικός, Στεφάνου, Αγγελίδης, Κουμουνδούρος, Νάστας, Οικονόμου, Κωστακόπουλος, Καπετανόπουλος

Διαιτητής: Παπακοσμάς

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...