ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Γιώργος Καραμπέτσος στις προπονήσεις του Αίολου Κατερίνης

Ο Γιώργος Καραμπέτσος στις προπονήσεις του Αίολου Κατερίνης

Στο κλειστό γυμναστήριο που στεγάζονται οι ακαδημίες του Αίολου Κατερίνης βρέθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος μαζί με τον γενικό γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην πόλη της Μακεδονίας για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18, ο προεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας παγκορασίδων του συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του συνομίλησε με τους παράγοντες του Αίολου Κατερίνης που κάνουν μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια ανάπτυξης, όχι μόνο στο γυναικείο αλλά και στο ανδρικό βόλεϊ. Η Κατερίνη είναι από τις πόλεις με μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό συνολικά και ειδικότερα στο βόλεϊ.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος ενθάρρυνε τους παράγοντες να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, μίλησε με αθλητές και αθλήτριες και τους είπε να συνεχίσουν να παλεύουν για τα όνειρά τους μέσα από τον αθλητισμό και το βόλεϊ.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
05/07/2024

To νέο Mini Bus της ΕΟΠΕ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εξασφαλίστηκε...