ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο Καγιαλής στον Εθνικό

Ο Καγιαλής στον Εθνικό

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καγιαλή ανακοίνωσε ο Εθνικός με τον νεαρό τεχνικό να αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των «κυανόλευκων»…

Η ανακοίνωση του Εθνικού

Ο συλλογος μας ειναι στην ευχαριστη θεση ν’ ανακοινωσει την έναρξη της συνεργασιας του με τον προπονητή Γιώργο Καγιαλή, που αναλαμβάνει επίσημα από την σεζον 2018-2019 ολα τ’ αναπτυξιακά τμήματα βολευ των αγοριών του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ.

Ο Γιώργος ήταν επί χρόνια προπονητής στο ΔΑΣ Δραπετσώνας και αναλαμβάνει τα αγόρια του συλλόγου μας σε μια μεταβατική και κρίσιμη καμπή, αλλά είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι, με την εργασιομανία που τον χαρακτηρίζει και την εξαιρετική προπονητική του κατάρτιση, θα καταφέρει το μέγιστο δυνατόν αποτέλεσμα.

Η έναρξη της προετοιμασίας για τους αθλητές μας και για τις καινούργιες προσθήκες που θα υπάρξουν στο ρόστερ, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 27-8-2018.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στο σημείο αυτό ο σύλλογος μας θελει να ευχαριστήσει δημόσια τον απερχόμενο, απόλυτα πετυχημένο προπονητή μας (συμμετοχη για πρώτη φορά στην ιστορία μας σε final 4 για τους εφήβους μας) Θωμά Ράπτη, του οποιου η συμβολή στις Ακαδημίες του Εθνικου είναι μεγάλη.