CHALLENGE CUP

Ο «καλός στρατιώτης» Ντάρκο

Ο «καλός στρατιώτης» Ντάρκο

Ο στατιστικολόγος του Πανναξιακού, καθοδηγούσε από την Αθήνα μέσω Skype την παρέα της Τοτσίδου στις Κάννες και με αρωγό τις πολύτιμες συμβουλές του έφτασαν στην 8άδα του Challenge Cup.

Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας εχέφρων φίλος της ομάδας, που να μην αναγνωρίζει τη συμβολή του απερχόμενου πρώην τεχνικού της ομάδας, Ζόραν Κόβαζιτς στην ονειρική φετινή πορεία του Πανναξιακού.

Ωστόσο, απόντος του Σέρβου προπονητή, τον οποίο διαδέχθηκε άμεσα ο Βούλγαρος Πετρόφ, ο πρώην βοηθός και συμπατριώτης του Κόβαζιτς, Ντάρκο Μίτροβιτς, πρόσθεσε απόψε το δικό του “λιθαράκι’ στο θρίαμβο της ομάδας επί της Λε Κανέ και κέρδισε επάξια τον τίτλο του “αφανούς ήρωα” του αγώνα.

Ο Μίτροβιτς, αν και δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Γαλλία, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπισε με τη βίζα του, για να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια της αγαπημένης του, Τσέσλια και των άλλων κοριτσιών της Νάξου, βοήθησε τα μέγιστα την ελληνική προσπάθεια στις Κάννες από απόσταση περίπου 2.000 χιλιομέτρων!

Από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Φάληρο, παρακολούθησε το ματς από το ίντερνετ και μέσω Skype, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, έδινε τις πολύτιμες τεχνικές συμβουλές του και κατά κάποιο τρόπο καθοδηγούσε όσο καλύτερα μπορούσε τα κορίτσια του Πανναξιακού, που λόγω κάποιων εκκρεμοτήτων με τα έγγραφα του Ατάνας Πετρόφ, δεν κατάφεραν να έχουν κοντά τους στην Γαλλία τον Βούλγαρο νέο προπονητή της ομάδας.