A2

O καλπασμός των Αμαζόνων!

O καλπασμός των Αμαζόνων!

Με στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και  ότι προκύψει στη συνέχεια, ξεκίνησαν εδώ και δύο εβδομάδες  την προετοιμασία τους οι νεοφώτιστες Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας στην Α2.

Με ανέπαφο τον βασικό κορμό της και με την προσθήκη επτά νέων μεταγραφών, η ο αρχιτέκτονας της περσινής ανόδου,Σπύρος Νικολάκης ξεκίνησε να «σφυρηλατεί» ένα συμπαγές και μαχητικό σύνολο που θα κοιτάζει κάθε αντίπαλο στα μάτια και θα διεκδικεί τη νίκη.

 Ο έμπειρος και πολυνίκης τεχνικός της ομάδας, Σπύρος Νικολάκης, που έχει περάσει από  τον πάγκο πολλών ομάδων ( ΑΕ  Νίκαιας, ΖΑΟΝ και ΑΕ Ρέντη, Δραπετσώνα, Εθνική ομάδα παίδων) και έχει αναδείξει αρκετά ταλέντα, αλλά και με μεγάλη ενασχόληση με τα κοινά (πρώην αντιδήμαρχος στο δήμο Ρέντη), σχολίασε στον Volleyplanet τις προοπτικές της φετινής πορείας του ΑΟΝΝΝΕ:

nikolakis-spyros-amazones-0999

«Στόχος μας φέτος είναι η παραμονή ως νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία.  Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, με στόχο αρχικά στην βελτίωση της φυσική κατάστασης των κοριτσιών και στη συνέχεια θα δώσουμε βάρος στην ομοιογένεια και στην τακτική της ομάδας σε συνδυασμό με σειρά φιλικών αγώνων που έχουμε κλείσει.

Φέτος κρατήσαμε σχεδόν τον ίδιο κορμό, αλλάξαμε τις πασαδόρους αφου σταμάτησε η Λουκία η Νάκου και αποχώρησε η  Μαρία Βελισσάρη, αποκτήσαμε τη Ζωή Παναγοπούλου και την Ειρήνη Νικολάκη που είναι ανιψιά μου από την ΑΕ Ρέντη και ενισχυθήκαμε με τις Μπιτσάκου-Γρίσπου από το Αιγάλεω αλλά και τις Τριανταφυλλίδου, Παππά, Πατραμάνη.»

grispou-servis-009Amazones panagopoulou zoi-45678

Όσον αφορά τη συμμετοχή της ομάδας των βορείων προαστίων στον Α1 υποόμιλο της Α2 κατηγορίας, υποστήριξε: « Συμμετέχουμε σε ένα δυνατό όμιλο όπου ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι το απόλυτο φαβορί ενώ αρκετά δυνατές παρουσιάζονται  και οι ομάδες του Μεσσηνιακού, των Βριλησσίων, Πετρούπολη, Ίωνες.  Πιστεύω ότι και εμείς σε λίγο διάστημα όταν δέσουμε θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί.

Mpitsakou-234567 amazones-eirini-nikolaki-08888

Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου που φροντίζει να μας λύνει κάθε πρόβλημα, είναι εντάξει στις οικονομικές της υποχρεώσεις και υλοποίησε όλο το μεταγραφικό πλάνο που καταστρώσαμε, ώστε να καλύψουμε τα κενά μας και να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.»

Φιλικά παιχνίδια με ΖΑΟΝ, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Παπάγου, Βριλήσσια, Κόρινθο, έχει προγραμματίσει να δώσει η ομάδα των Αμαζόνων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Το φετινό ρόστερ των Αμαζόνων

Παρέμειναν στο σύλλογο οι:
Ευτυχία Αυγοκλούρη, ακραία
Στέλλα Πολίτη, διαγώνια
Νάνσυ Νικολάου, ακραία-λίμπερο
Τόνια Βαμβακοπούλου, κεντρικός
Ελένη Σταγιά, διαγώνια-κεντρικός
οι προερχόμενες από τις υποδομές του συλλόγου:
Ελισάβετ Παπαδέδε, ακραία
Σοφία Ιωσηφίδη, λίμπερο
Άννα Μεντζελοπούλου, κεντρικός
Μαρίνα Μερσιάδη. ακραία
Ιωάννα Διαμαντοπούλου, πασαδόρος
Μαρία – Ελάτη Παπαγιαννακοπούλου, διαγώνια – ακραία.

Αποκτήθηκαν.

Ζωή Παναγοπούλου, πασαδόρος
Ειρήνη Νικολάκη, πασαδόρος
Χαρά Μπιτσάκου, ακραία
Έλσα Γρίσπου, κεντρικός
Φωτεινή Τριανταφυλλίδου, κεντρικός
Βέρα Παππά, λίμπερο
Πωλίνα Πατραμάνη, ακραία-λίμπερο

Αποχώρησαν οι Μαρία Βελισσάρη και Λουκία Νάκου

 karta-amazones-009876

Κάρτα φιλάθλου Αμαζόνων

” Σε κυκλοφορία βρίσκονται οι Κάρτες Φιλάθλου και Υποστηρικτή του ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες από τα μέλη του ΔΣ και τους εφόρους των τμημάτων, καθώς και από τα γραφεία του συλλόγου κάθε Σάββατο 09:00-13:00.

Σε δεύτερο χρόνο, θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε η εν λόγω κάρτα να καταστεί και εκπτωτική, για αγορά αγαθών και παροχή υπηρεσιών από επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να ενταχθούν στον κατάλογο της προαναφερόμενης διαδικασίας, παρακαλούνται για την αποστολή της προσφοράς τους στο amazones.ne@gmail.com.”

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...