ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο Καμπανιακός κέρδισε το θρίλερ!

Ο Καμπανιακός κέρδισε το θρίλερ!

O Καμπανιακός τελικά ήταν ο μεγάλος νικητής των πλέι οφ της Β΄εθνικής γυναικών του Γ΄ομίλου. Μετά από τρεις τελικούς θρίλερ, η ψυχωμένη ομάδα της Χαλάστρας, επικράτησε με 3-1 της εκπληκτικής ΜΕΝΤ στο τρίτο παιχνίδι και με συνολικό σκορ 3-2 και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου στην Α2.

Η ΜΕΝΤ πλέον θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το εισιτήριο στο ειδικό τουρνουά ανόδου για την Α2 μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την δεύτερη θέση στα πρωταθλήματα της Αθήνας, του Πειραιά και της Πελοποννήσου.

Στον αγώνα οι  νικήτριες μπήκαν αρχικά στους τελικούς με πλεονέκτημα έδρας και προηγούμενη με 2-0 νίκες από την κανονική περίοδο, ωστόσο η ΜΕΝΤ έκανε την υπέρβαση, έφερε τους τελικούς των πλέι οφφ στα ίσια (2-2) και όλα να κρίθηκαν στο τρίτο και τελευταίο ματς.

Η επικράτηση του Καμπανιακού ήταν δίκαιη και στηρίχτηκε κυρίως στο «φαρμακερό» σέρβις, που «χάλασε» την υποδοχή της ΜΕΝΤ. Καθοριστικό σημείο για την έκβαση του τελικού ήταν το τρίτο σετ, στο οποίο η ΜΕΝΤ προηγήθηκε με 19-14, ο Καμπανιακός ανέτρεψε τη διαφορά και προηγήθηκε με 21-20.

Η ομάδα της Τούμπας έφτασε στο 23-24 αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει το σετ, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να το κερδίσουν με 26-24 και να πάρουν προβάδισμα με 2-1.

Μάχη έγινε και στο τέταρτο σετ αλλά ο Καμπανιακός με πάθος κ ενθουσιασμό από τους φιλάθλους που είχαν κατακλύσει τη Χαλάστρα, πήραν το σετ με 25-21 και τον αγώνα με 3-1.

Μετά το τέλος του αγώνα, είχαμε πυροτεχνήματα έξω από τη Χαλάστρα, όταν ο Δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλης Ντινόπουλος απένειμαν το κύπελλο του πρωταθλητή στην αρχηγό του Καμπανιακού Θεοδώρα Ρογκότη.

Τα σετ: 23-25, 25-13, 26-24, 25-21

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Αγγουράς): Κρ. Μητροπούλου, Σ. Μητροπούλου, Φαλέγκου, Γερακούδη, Ροΐδου, Ρογκότη, Παππά (λ) – Κελπέκη.

ΜΕΝΤ (Τσαϊρέλης): Βλαχοδήμου, Φασούλη, Μαλακίδου, Ζιούτα, Κωφίδου, Κωλέττα, Πετρουλάκη (λ) – Προβοπούλου, Νικούλη, Παναγιωτίδου.