Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Κλέρσεντ ήρθε, ο Σφενδυλάκης έφυγε

Ο Κλέρσεντ ήρθε, ο Σφενδυλάκης έφυγε

Με τον Τζόσεφ Κλέρσεντ στην ομάδα συνεχίζει πλέον ΜΕΝΤ καθώς ο άσος από την Αγία Λουκία συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης σε αντίθεση με τον Γιώργο Σφενδυλάκη ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μια προσθήκη και μια αποχώρηση μετρά ο Σπύρος Γκολίτσης την Δευτέρα καθώς ο τεχνικός της ΜΕΝΤ είδε τον Τζόσεφ Κλέρσεντ στην προπόνηση, αλλά όχι και τον Γιώργο Σφενδυλάκη.

Ο Κλέρσεντ έπειτα από ένα απίστευτο ταξίδι που ξεκίνησε από την πατρίδα του το πρωί του Σαββάτου και μετά από αλλαγή τεσσάρων πτήσεων, κατάφερε να φθάσει στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας και παρά την κούραση να βρεθεί σήμερα στην προπόνηση για να γνωρίσει του νέους του συμπαίκτες.

Ο Τζόζεφ Κλέρσεντ μετά την πραγματική Οδύσσεια ευελπιστεί να βρει στην Τούμπα την δική του «Ιθάκη» ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στα γήπεδα της Α1.

Αντίθετη πορεία με τον Κλέρσεντ ακολούθησε ο Γιώργος Σφενδυλάκης, ο οποίος απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στα οικονομικά της ομάδας αποχώρησε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Ο νεαρός κεντρικός ενοχλημένος από την συμπεριφορά των διοικούντων και τις υποσχέσεις που έμειναν στις υποσχέσεις, έκανε πράξη τα όσα είχε πει πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ και έφυγε από την Θεσσαλονίκη.

Ο Σφενδυλάκης μη αντέχοντας άλλο να παραμένει απλήρωτος, μάζεψε τα πράγματα του και μετακόμισε στην Αθήνα απογοητευμένος από τα όσα έζησε στην ΜΕΝΤ. Μάλιστα ο 26χρονος κεντρικός είναι ανένδοτος να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και είναι διατεθειμένος να σταματήσει το βόλεϊ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...