Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Λέσκοφ στην Ορεστιάδα (vd)

Ο Λέσκοφ στην Ορεστιάδα (vd)

Στις πρώτες κινήσεις προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί και να παραμείνει στην κατηγορία προχώρησε η Διοίκηση πρωτοδικείου στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας καθώς συμφώνησε με τον 26χρονο διεθνή Μολδαβό πασαδόρο Μαρίν Λέσκοφ. Σήμερα η παρουσίαση της νέας Διοίκησης από τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη.

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία είναι στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας καθώς η νέα διοίκηση προχωρά σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση των «πράσινων».

Ήδη οι «πράσινοι» φρόντισαν να καλύψουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που υπήρξε στην πάσα με την απόκτηση του 26χρονου Μαρίν Λέσκοφ…

lescov-aoo-2 lescov-aoo-1

Ο Λέσκοφ είναι ο βασικός πασαδόρος της Εθνικής Μολδαβίας και είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τις αναμετρήσεις κόντρα στην Εθνική μας ομάδα στην Κοζάνη για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Λέσκοφ αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Τόμις Κοστάντα έχοντας μάλιστα κατακτήσει το πρωτάθλημα Ρουμανίας το 2013, ενώ από το 2014 μέχρι το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε στην Ζαλάου.

Ο Μολδαβός πασαδόρος βρίσκεται ήδη στην Ορεστιάδα και θα ξεκινήσει από σήμερα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Σταματόπουλου που αναλαμβάνει εκ νέου την ομάδα σε μια δύσκολη για αυτήν περίοδο.

Επιστρέφει ο Κόβατς

Την ίδια ώρα παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Κολομβιανός κεντρικός Καμίλο Καραμπαλί. Την θέση του θα καλύψει ο Μιχάλης Κόβατς ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση και θα ξαναφορέσει τα «πράσινα». Μάλιστα ο Κόβατς που έχει ξεκινήσει προπονήσεις και προετοιμασία εδώ και καιρό δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στον φιλέ.

Ανακοινώνεται η νέα διοίκηση

Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος της Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα παρουσιάσει και επίσημα τη νέα διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Μια διοίκηση όπου αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της επιβίωσης της ομάδας  παρά το γεγονός ότι χάθηκε μέχρι τώρα πολύτιμος χρόνος .

Στη νέα διοίκηση των «πράσινων»  θα βρίσκονται δύο πρώην πρόεδροι της ομάδας (Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου, Γιώργος Αρβανιτίδης), αρκετοί παλαίμαχοι παίκτες (Σάκης Σκαρλατίδης, Δημήτρης Βλασακίδης, Αρχοντής Αρχοντίδης), αρκετοί παράγοντες που έχουν περάσει και παλαιότερα από τον σύλλογο όπως οι Πολ Πεταλωτής, Βασίλης Μακρίδης, Θάνος Καμίδης, Άγγελος Τελούδης, αλλά και νέα άτομα όπως οι Στέργιος Μάντσιος, Σωτήρης Πετρόπουλος, Τόλης Αγανίδης, Σάκης Παρασκευόπουλος, Παντελής Χατζηγεωργακίδης και Απόστολος Κυρτσόπουλος.