Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Μαμαής συνεργάτης του Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ

Ο Μαμαής συνεργάτης του Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ

Ο Χρυσοβαλάντης Μαμάης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης και βοηθός του Γιούρι Φιλίποφ, με την διοίκηση του ΠΑΟΚ να ανακοινώνει τον Θεσσαλονικιό τεχνικό…

Την έναρξη συνεργασίας με τον Χρυσοβαλάντη Μαμάη ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Μαμάης, που είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει περάσει από τον πάγκο του Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου και τον οδήγησε στην άνοδο στην Α1 ανδρών, στον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ πέρσι ήταν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων όπου επίσης πανηγύρισε την άνοδο στην Volleyleague ανδρών.

Ο ίδιος λίγο μετά την συμφωνία του με τον Δικέφαλο του Βορρά δήλωσε «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, η συνεργασία με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή, που με εμπιστεύονται σε αυτή τη θέση. Θα προσπαθήσω με τις γνώσεις και την δουλειά μου, να φτάσουμε στην επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Το Τ.ΑΠ. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Μαμάη Χρυσοβαλάντη.

Ο κ. Μαμάης, είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα των Τ.Ε.Φ.Α.Α., με κύρια ειδικότητα την Πετοσφαίριση, και θα ενσωματωθεί στο τεχνικό τιμ των Κυπελλούχων Ελλάδος, ως βοηθός προπονητής, δίπλα στον κ. Γιούρι Φιλίποφ.

Ως Β’ Προπονητής, κάθισε στον πάγκο του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2007-08), όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής, εξασφαλίζοντας την άνοδο της ομάδας στη Α’ Εθνική κατηγορία, στον Μέγα Αλέξανδρο (2010-12) και στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, με την οποία κέρδισε την άνοδο της στη Volley League Ανδρών 2019-20. Επίσης έχει διατελέσει προπονητής στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...