Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Μανώλης Σκουλικάρης νέος προπονητής του Άρη

Ο Μανώλης Σκουλικάρης νέος προπονητής του Άρη

Έπειτα από 13 χρόνια ο 54χρονος Μανώλης Σκουληκάρης, επιστρέφει στον πάγκο του Άρη, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Θεσσαλονικιού τεχνικού, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2023-2024.

Ο Μανώλης Σκουληκάρης, που θα διαδεχθεί στο τιμόνι των “κίτρινων” τον Γιάννη Τσαιρέλη, διαθέτει πολυετή εμπειρία τόσο ως προπονητής, αλλά και ως αθλητής του Άρη, υπό τις οδηγίες του Κώστα Χαριτωνίδη είχε αναδειχθεί φιναλίστ στο πρωτάθλημα, ενώ είχε καταλάβει στην 5η θέση του Challenge Cup.

Τελευταία του ομάδα ήταν η γυναικεία ομάδα των Πρωταθλητών Πεύκων στην Pre League.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Άρη

Ο Α.Σ.ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον  Μανώλη Σκουλικάρη, ο οποίος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Ο Μανώλης Σκουλικάρης γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1969 στη Θεσσαλονίκη και έχει πολυετή εμπειρία τόσο ως προπονητής, όσο και ως πετοσφαιριστής. Εκτός από τον ΑΡΗ, στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 1995-1996, έπαιξε επίσης και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (απ’ όπου ξεκίνησε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα), τον Καμπανιακό, τον Μακεδονικό και τον Αετό.

Ο 54χρονος κόουτς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού Νεάπολης, ενώ από το 1996-1999 θήτευσε ως προπονητής στο γυναικείο τμήμα του Μακεδονικού Χαλάστρας στην Α’ Κατηγορία. Διετέλεσε μεταξύ άλλων προπονητής στον Ηρακλή, τον Μακεδονικό Νεάπολης, τον Παναθλητικό Συκεών, τους Μακεδόνες Αξιού, το Ανατόλια (2005-2010), τη ΔΑΣΩ Ωραιοκάστρου και τους Πρωταθλητές Πεύκων.

Τη χρονιά 2009-2010 διετέλεσε προπονητής ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ στην Α’ Κατηγορία, ενώ από το 2012 έως το 2018 κάθισε στον πάγκο της ομάδας Γυναικών Μακεδόνες Αξιού. Η επόμενη διετία (2018-2020) τον βρήκε στο τιμόνι της ομάδας Γυναικών των Πρωταθλητών Πεύκων, ενώ το 2019-2021 εργάστηκε στην Pre League.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται στον Μανώλη Σκουλικάρη καλή επιτυχία, στη νέα θητεία του στην ομάδα μας.