DARK ROOM

Ο Μιγιαϊλοβιτς «κρέμασε» στο Βελιγράδι τον Ατανασίεβιτς (fot)

Ο Μιγιαϊλοβιτς «κρέμασε» στο Βελιγράδι τον Ατανασίεβιτς (fot)

Ένα νέο “κεφάλαιο” στη ζωή τους άνοιξαν χθες στο Βελιγράδι ο Σέρβος σουπερστάρ της πολωνκής Σκρα Μπελχάτοφ, Αλεξάντερ Ατανασίεβιτς και η επί σειρά ετών “εκλεκτή της καρδιάς του, η Βουλγάρα διεθνή της ρωσικής Ντιναμό Μόσχας, Ελίτσα Βασίλεβα.

Το δημοφιλές ζευγάρι του βόλεϊ,  με κουμπάρους  τον διεθνή Σέρβο άσο του Ολυμπιακού, Νικολά Μιγιαϊλοβιτς (συνοδευόμενος από την απαστράπτουσα νταμπλούχο του Παναθηναϊκού, Αθήνα Παπαφωτίου) και τη Βουλγάρα κεντρική της Κονελιάνο, Χριστίνα Βούτσκοβα,  ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου “εις σάρκαν μία” σε μία όμορφη τελετή στον  Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου & Παύλου της σερβικής πρωτεύουσας, παρουσία των οικογενειών, καλών φίλων και αστέρων του βόλεϊ, που παραβρέθηκαν στη χαρά τους!

Ανάμεσα στους καλεσμένους  ήταν συμπαίκτες και συμπαίκτριες του ζευγαριού από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, πρώην συμπαίκτες του “Μπάτα” από την Περούτζια κ.α.

Στη γαμήλια δεξίωση, που πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ρεστοράν Topciderac, guest star της βραδιάς ήταν η διάσημη Σέρβα τραγουδίστρια Vesna Zmijanac, η οποία συνεχάρη τους νεόνυμφους και διασκέδασε τους παρευρισκόμενους, τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Photos: Milan Maricic/TA images / A. Ahel, Instagram, Facebook