Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Ντόκιτς επέλεξε… Σαουδική Αραβία και ο Φοίνικας ψάχνει διαγώνιο!

Ο Ντόκιτς επέλεξε… Σαουδική Αραβία και ο Φοίνικας ψάχνει διαγώνιο!

Γιορτές… με άγχος φαίνεται ότι είναι οι φετινές στον Φοίνικα Σύρου, που αναζητά διαγώνιο μιας και ο Τόμισλαβ Ντόκιτς αποχωρεί από το Πειρατικό με προορισμό τη Σαουδική Αραβία!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το ενδεχόμενο μετακίνησης υπήρχε στην αρχική συμφωνία των δυο πλευρών, ωστόσο δεν παύει η είδηση να πιάνει εξαπίνης το σύλλογο, που πρέπει να βρει αντικαταστάτη και μάλιστα της ίδιας αγωνιστικής αξίας.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Σε αναζήτηση διαγώνιου βρίσκεται η Διοίκηση του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που βρίσκουν τον Τόμισλαβ Ντόκιτς να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σαουδική Αραβία.

Το ενδεχόμενο μετακίνησης του αθλητή, ήταν γνωστό και στις δύο πλευρές από την αρχή της συνεργασίας.

Στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (29/12/18) παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Αρβανίτης και ο Αντιπρόεδρος κ. Ισίδωρος Ροσσολάτος όπου εκ μέρους της Διοίκησης, ευχαρίστησαν τον “Τόμι” για την μέχρι τώρα προσφορά του στον ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.

Ο αποχαιρετισμός έκλεισε με την ευχή να ξανασυναντηθούν.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς και οι συζητήσεις για την αντικατάστασή του.

Η αναζήτηση νέου μπόμπερ γίνεται με προσεκτική αξιολόγηση και μεθοδικότητα από τη Διοίκηση εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, με σκοπό την διατήρηση των αρχικών στόχων της ομάδας.