Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο ΟΦΗ κοντράρεται με τις δυνάμεις του και το Μίλωνα

Ο ΟΦΗ κοντράρεται με τις δυνάμεις του και το Μίλωνα
Ο ΟΦΗ κοντράρεται με τον Μίλωνα στον εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Volley League ανδρών αλλά για την κρητική ομάδα που επιστρέφει μετά από 15ήμερη αποχή λόγω του Covid19 η μεγαλύτερη μάχη θα είναι με τις δυνάμεις των αθλητών της καθώς όλοι όσοι έχουν περάσει κορονοϊό ομολογούν ότι η εξασθένιση του οργανισμού είναι μεγάλη. (13/3, 17:00, Live Streaming V.L.)

Ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας και οι αθλητές Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Μανώλης Φραγκιαδάκης, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας, για την αναμέτρηση. Οπως ανέφερε, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας «επιστρέψαμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να συνέλθουμε και να μονταριστούμε, για να ανταπεξέλθουμε στον αγώνα του Σαββάτου, ο οποίος είναι υπο όλες τις συνθήκες πολύ σημαντικός για μας και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη» τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Και συνέχισε λέγοντας πως  «παίζουμε με μια φορμαρισμένη ομάδα που έχει ρυθμό και δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Εχει δείξει καλό πρόσωπο και έχει εμπειρία».

Για την κατάσταση στον ΟΦΗ μετά την περιπέτεια με τον covid-19, ανέφερε ότι «σε επίπεδο αθλητών δεν είχαμε σοβαρά συμπτώματα, αλλά τα σώματα των αθλητών έχουν ταλαιπωρηθεί. Κοιτάμε να κάνουμε μια διαχείριση δυνάμεων και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης, μιλώντας για το παιχνίδι με τον Μίλωνα, είπε «καλούμαστε να επανέλθουμε απο μια αποχή 15 ημερών. Είναι δύσκολο για το κορμί μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε στη έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο Μανώλης Φραγκιαδάκης, σχολίασε «είναι μια δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊο γιατί μας άφησε 15 μέρες εκτός προπονήσεων, πάνω που είχαμε βρεί τα πατήματα μας και είχαμε κάνει και την πρώτη μας νίκη. Θα προσπαθήσουμε με το Μίλωνα κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, με τον αντίπαλο, είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

Ο Μίλων στον Α΄γύρο είχε νικήσει τον ΟΦΗ 3-0 σετ. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα είναι στην 6η θέση με 12 βαθμούς σε 13 αγώνες και ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι ο τελευταίος που θα δώσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Είμαστε η πρώτη ομάδα που θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Για αγωνιστικούς και ηθικούς λόγους θέλουν να κλείσουμε με νίκη την κανονική περίοδο. Κλείνουμε την κανονική περίοδο και μέσα από δυσκολίες και ιδιαιτερότητες δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι. Όλοι οι παίκτες είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ».