Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Παμβοχαϊκός δεν πήγε στο φιλικό της Εθνικής!

Ο Παμβοχαϊκός δεν πήγε στο φιλικό της Εθνικής!

Απίστευτο κι όμως… βολεϊκό! Ο Παμβοχαϊκός δεν παρουσιάστηκε στο προγραμματισμένο σημερινό φιλικό με την Εθνική Εφήβων, που προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος .

«Ambert Alert» εξαφάνιση Παμβοχαϊκού… θα μπορούσε να είναι εναλλακτικά ο τίτλος και η είδηση είναι σοβαρή. Η ομάδα της Βόχας ουσιαστικά έστησε την Εθνική Εφήβων χωρίς να την ενημερώσει επίσημα ότι δεν θα κατέβει στη Μεγαλόπολη για το προγραμματισμένο παιχνίδι!

Όλα είχαν κλειστεί από την περασμένη εβδομάδα, με τον Παμβοχαϊκό μόλις χτες να βρίσκει κάποιες προφάσεις (όπως τη μετάβαση στη Μεγαλόπολη). Να σημειωθεί ότι ακόμα και με τη μεταφορά είχε βρεθεί άμεση λύση ώστε να μην υπάρξει επιβάρυνση στην ομάδα και λεωφορείο του Δήμου να κάνει το δρομολόγιο. Ωστόσο, ξαφνικά σήμερα το πρωί από την ομάδα της  Βόχας ουδείς σήκωνε το τηλέφωνο έστω να απαντήσει αρνητικά ή να προφασιστεί κάποιο κόλλημα επισήμως!

Ο τρόπος της εξαφάνισης και ούτε καν ματαίωσης επισήμως του φιλικού αφήνει ερωτηματικά, αν και από τη μεριά του Παμβοχαϊκού αφήνεται να εννοηθεί ότι… δεν το είχαν σίγουρο! Όμως, το φιλικό ήταν κάτι που είχε δημοσιοποιηθεί τόσο από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, όσο και από τη Volleyleague.

Γρήγορα αντανακλαστικά

Το φιλικό «έσωσε» τελευταία στιγμή η Καλαμάτα 80, η οποία προς τιμήν της απάντησε άμεσα και θετικά στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας προκειμένου να αγωνιστεί και σήμερα κόντρα στην Εθνική Εφήβων και να μην χαθεί η μέρα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ήττα και για τον κόσμο

Και σαν να μην έφτανε αυτό… ο κόσμος που είχε ενημερωθεί ότι ο Παμβοχαϊκός θα μεταβεί στη Μεγαλόπολη ήθελε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, αφού όπως ενημερώσαμε και χτες την αναμέτρηση με την Καλαμάτα 80 παρακολούθησαν περίπου 500 φίλοι του βόλεϊ!