Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Πανναξιακός δεν ξεχνά τον Γιάννη Συμεώνογλου

Ο Πανναξιακός δεν ξεχνά τον Γιάννη Συμεώνογλου

Τουρνουά γυναικών στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του συλλόγου Γιάννη Συμεώνογλου διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Πανναξιακός που ανακοίνωσε την συμμετοχή του Πορφύρας και της Άρτεμις Κορυδαλλού.

Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο νησί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου και στόχος όλων είναι αυτό να καθιερωθεί τιμώντας έτσι τη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου που έφυγε απο τη ζωή πριν 7 χρόνια σκορπίζοντας θλίψη στον σύλλογο αλλά και σε ολόκληρη τη Νάξο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΝ 

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει την διοργάνωση του 2ου τουρνουά πετοσφαίρισης γυναικών το τριήμερο 30/9 – 1/10 -2/10 2021 στην μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή μας Γιάννη Συμεώνογλου.

Στο τουρνουά εκτός από τον Οικοδεσπότη ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, θα συμμετάσχουν ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας (Α1 Volleyleague γυναικών) και ο Α.Γ.Σ. Άρτεμις Κορυδαλλού (pre league).

Λίγο πριν συμπληρωθούν 7 χρόνια από τον απρόσμενο χαμό του Γιάννη Συμεώνογλου, ενός αθλητή που τίμησε την φανέλα του σωματείου μας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ θεωρούμε ως ελάχιστο καθήκον μας να αναγνωρίσουμε την προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού μας συνεχίζοντας το τουρνουά πετοσφαίρισης το όνομα του και ευελπιστούμε να καθιερώσουμε την ετήσια διοργάνωση ώστε να γίνει θεσμός αφιερωμένος στην μνήμη του «δικού μας Γιάννη».

Η διοργάνωση του τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Δημήτριος Περιστεράκης» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θέσει η πολιτεία εν μέσω της πανδημικής κρίσης του ιού covid-19.