Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Πανναξιακός προειδοποιεί!

Ο Πανναξιακός προειδοποιεί!

Ανακοίνωση-προειδοποίηση, εξέδωσε ο Πανναξιακός σύμφωνα με την οποία, άτομα εκτός διοίκησης προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από χορηγούς, χωρίς να εκπροσωπούν τον σύλλογο η να έχουν εξουσιοδότηση από την επίσημη διοίκηση της ομάδας.

Χαρακτηριστική ειναι η ανακοίνωση του Πανναξιακού για  «περίεργες» κινήσεις σε βάρος του συλλόγου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., μετά από πληροφόρηση ότι άτομα εκτός Δ.Σ. εισπράττουν χρήματα για «χορηγίες», στο όνομα της ομάδας μας, οφείλει να ξεκαθαρίσει ότι οποιαδήποτε «χορηγία» προς το σύλλογό μας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή σε μέλη του Δ.Σ., με έκδοση ανάλογης απόδειξης είσπραξης που φέρει τα στοιχεία και την σφραγίδα του συλλόγου.
Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.»

Αγωνιστικά η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββατου με τον ΟΠΕΡ, στο Ρέθυμνο στις 20.00. Ο προπονητής Ζόραν Κόβαζιτς σε αυτό τον αγώνα θα έχει στη διάθεση του τις Τοτσίδου, Μιλοβάνοβιτς και Κελεσίδου που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Πορφύρα την περασμένη αγωνιστική για λόγους ξεκούρασης.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...