Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

O Πανναξιακός των πέντε διεθνών!

O Πανναξιακός των πέντε διεθνών!

Με την άφιξη της Αργεντινής Lucia Daniela Fresco σήμερα Παρασκευή και της Σλοβένας Monika Potokar που αναμένεται στη Νάξο αύριο Σάββατο. ο προπονητής Γιώργος Ρούσης  θα έχει την ευκαιρία να δει γεμάτο το «οπλοστάσιο» του ενόψει της νέας σεζόν.

panaxiakos-athlitries

Έτσι σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Πανναξιακού, το ρόστερ του νησιωτικού συλλόγου, τη φετινή περίοδο παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο αλλά παράλληλα πολυ εντυπωσιακό  στοιχείο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου, ο Πανναξιακός θα έχει πέντε αθλήτριες εν ενεργεία διεθνείς με τις αντίστοιχες ομάδες των χωρών τους.

totsidou_paon

ΣΙΑ ΤΟΤΣΙΔΟΥ – ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

Η αρχηγός του Πανναξιακού Σία Τοτσίδου αλλά και η νεοαποκτηθείσα Μαρία Οικονομίδου συμμετείχαν με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της πατρίδας μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Monica_Potokar

ΜΟΝΙΚΑ ΠΟΤΟΚΑΡ

Στην ίδια διοργάνωση και μάλιστα στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας, βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Σλοβενίας ήταν η Monika Potokar που εντυπωσίασε ακόμα μία φορά.

zakxaiou_pannaxiakos

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΚΧΑΙΟΥ

Η 18χρονη Κατερίνα Ζακχαίου που θα αγωνιστεί φέτος στον Πανναξιακό αποτελεί επίσης σημαντικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κύπρου, με την οποία συμμετείχε στα τέλη Μαΐου στην προκριματική φάση των αγώνων μικρών Κρατών Ευρώπης

fresko-argntina-panaxiakos-7890

ΛΟΥΤΣΙΑ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΦΡΕΣΚΟ

Τέλος τις πιο «λαμπερές» συμμετοχές και πολύ πρόσφατα μάλιστα, έχει να επιδείξει η Lucia Daniela Fresco, η οποία αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, τον περασμένο Αύγουστο.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...