Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο ΠΑΟΝ στηρίζει την εθελοντική δωρεά μυελού οστών!

Ο ΠΑΟΝ στηρίζει την εθελοντική δωρεά μυελού οστών!

Οι αθλήτριες του Πανναξιακού ενημερώθηκαν την Πέμπτη (11/2) από την ΛΕ.ΜΟ.Ν. – BE MY HERO σχετικά με το θέμα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

paon_koinwnikidrasi1

Τα κορίτσια του Πανναξιακού ευαισθητοποιήθηκαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια ώστε να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι την ανάγκη της δωρεάς μυελού των οστών.

Η ανακοίνωση της ΛΕ.ΜΟ.Ν.

«Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της ομάδας ΛΕ.ΜΟ.Ν – BE MY HERO και της ομάδα volley γυναικών του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ με σκοπό την ενημέρωση των κοριτσιών για το ευαίσθητο θέμα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.

Το κλίμα ήταν πολύ θετικό και η ομάδα έδειξε το ενδιαφέρον της κάνοντας ερωτήσεις και εκφράζοντας τα συναισθήματά της. Η ομάδα της ΛΕ.ΜΟ.Ν – BE MY HERO ευχαριστεί θερμά τα κορίτσια του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ για την στήριξη της προσπάθειας που κάνει έτσι ώστε να βγούμε όλοι μαζί νικητές στον αγώνα της ζωής! Για τη στήριξη τους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και τον κύριο Δημήτρη Βιτζηλαίο για τον συντονισμό, τον Γρηγόρη Δελημάρη για την βοήθεια και τον Κώστα Μαθιουλάκη για την φωτογραφική κάλυψη της συνάντησης.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί με αυτά τα κορίτσια έχουμε και συνέχεια…»