Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Παπαδάκης νέος «συμπαίκτης» του Δανδάλη στον ΟΦΗ

Ο Παπαδάκης νέος «συμπαίκτης» του Δανδάλη στον ΟΦΗ

Ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης, θα είναι κοντά στην προσπάθεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε από την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη και στην οποία έγινε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, για την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα του Ερασιτέχνη, αλλά και στην οικογένεια του συλλόγου, συνολικά, αυτήν την εποχή.

Η συνάντηση έγινε στο σπίτι του Αντώνη Παπαδάκη στην Χερσόνησο, στην οποία ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ευχαρίστησε τον επιχειρηματία, για την προσφορά του φέτος, στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ηρακλείου και την καθοριστική του συμβολή στην άνοδο στην Α’ Εθνική, καθώς ήταν εκείνος που στήριξε οικονομικά, την προσπάθεια αυτή.
“Η πόρτα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι ανοιχτή, σε ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και το σωματείο” είπε ο Γιάννης Δανδάλης, στον Αντώνη Παπαδάκη.

Ο Αντώνης Παπαδάκης, με τη σειρά του, συνεχάρη τον κ. Δανδάλη, για την προσφορά του και το ρόλο που επιτελεί στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε ότι θέλει να αποτελέσει ένα μέρος της προσπάθεια αυτής και να βοηθήσει και εκείνος, όσο μπορεί, προκειμένου η κρητική ομάδα να συνεχίσει να έχει επιτυχίες και να υπηρετεί με αξιώσεις τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου.

“Είμαι ΟΦΗ απο μικρό παιδί. Γεννήθηκα στα Καμίνια και ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη μου αγάπη και θέλω πάντα το καλύτερο για αυτόν” ανέφερε ο κ. Παπαδάκης,  ο οποίος άκουσε με προσοχή την ανάλυση που του έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, για την σπουδαία προσπάθεια που κάνουν τα όλα τα “μαυρόασπρα” τμήματα του συλλόγου, τις μεγάλες επιτυχίες, που είχαν στην φετινή χρονιά, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζουν Πανελληνίως στον ελληνικό αθλητισμό. .

Ο Αντώνης Παπαδάκης, αναφέρθηκε με θαυμασμό και συνεχάρη τον Γιάννη Δανδάλη, για την πολύ σημαντική επιτυχία της ανόδου της ομάδας βόλεϊ στην Α1 κατηγορία και ανέφερε ότι θέλει  και θα υποστηρίξει αυτό το εγχείρημα, προκειμένου, ο ΟΦΗ να μπορέσει να καθιερωθεί, στην μεγάλη κατηγορία.
Μάλιστα, προσφέρθηκε μέσα από την εταιρεία του, να κατασκευάσει ένα εξοπλισμένο ιατρείο, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το οποίο έχει ανάγκη ο σύλλογος, τόσο ενόψει της συμμετοχής του στην Α1 κατηγορία, όσο και λόγω του ότι στο κλειστό γυμναστήριο, αθλούνται καθημερινά, πολλοί αθλητές.

Τόνισε ακόμη, ότι η απόφαση του, είναι να παραμείνει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου και να την στηρίξει οικονομικά και στην Α’ Εθνική, ενώ τον ενδιαφέρει και η στήριξη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου (ακαδημίες ποδοσφαίρου).

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κάλεσε τον Αντώνη Παπαδάκη, στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τα μέλη του Δ.Σ. και να κουβεντιάσουν συνολικά, τα θέματα του συλλόγου του Ηρακλείου.

Η συζήτηση έκλεισε με την ευχή, αυτή η πρώτη συνάντηση, να αποτελέσει την αρχή, για μια καλή συνεργασία, για το καλό της ομάδας.