ΔΙΕΘΝΗ

Ο Πάπκε νέος πρόεδρος του πολωνικού βόλεϊ

Ο Πάπκε νέος πρόεδρος του πολωνικού βόλεϊ

Ο 38χρονος πρώην βόλείμπολίστας Πάβελ Πάπκε είναι εδώ και λίγα 24ωρα ο νέοεκλεγείς πρόεδρος της πολωνικής ομοσπονδίας βόλεϊ.

Μετά την πρόσφατη παραίτηση του Μίροσλαβ Πρεντζπέλσκι, ο οποίος , πιεζόμενος από τον απόηχο των κατηγοριών και τις έρευνες του Κεντρικού Γραφείου Καταπολέμησης της Διαφθοράς για συμμετοχή σε σκάνδαλο δωροδοκίας στη διάρκεια του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2014, υπέβαλλε τα παραίτησή του, έγιναν εκλογές για να αναδειχθεί ο διάδοχός του προεδρικού θώκου.

Στη μυστική λοιπόν ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Πολωνικής Ομοσπονδίας (PZPS), ο πρώην διεθνής διαγώνιος και βουλετής μέχρι το 2011, Πάβελ Πάπκε εξελέγη νέος πρόεδρος συγκεντρώνοντας τις 19 από τις 20 ψήφους των μελών του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Ο Πάπκε, που κρέμασε τη φανέλα του το 2010, ως παίκτης της Ρεζόβια, αγωνίστηκε επίσης στην Όλστιν και στην Κεντζιέρζιν, ενώ είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

ΔΙΕΘΝΗ
16/07/2024

Επιμένει… γαλλικά ο Ράπτης

Για δεύτερη σερί σεζόν, ο διεθνής Έλληνας ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης θα αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα αφού μπορεί ο ΠΑΟΚ να του έδωσε… γη και ύδωρ...