Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Περόπουλος στο τιμόνι της Κορίνθου

Ο Περόπουλος στο τιμόνι της Κορίνθου

Ο Βαγγέλης Περόπουλος ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή στον ΑΣΠ Κορίνθου, όπως ανακοινώθηκε.

Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής γυναικών αναλαμβάνει την ομάδα της πόλης του με στόχο μια καλή πορεία στη μεγάλη κατηγορία. “Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, που μου δίνεται η ευκαιρία να γίνω συνοδοιπόρος της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση από τον κ. Αλατζάκη, δέχτηκα να υπηρετήσω την ομάδα της Κορίνθου.

Μέσα από την 37χρονη προπονητική μου πορεία, ήταν μια συναισθηματική πρόκληση να αγωνιστώ και εγώ στον τόπο καταγωγής μου και να συμβάλω από το πόστο του προπονητή στην αγωνιστική καταξίωση της ομάδας στην Α1.
Θα είναι μια καθοριστική χρονιά για την ομάδα με την προϋπόθεση ότι φέτος ελπίζουμε όλοι ότι το πρωτάθλημα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό, οπότε και οι δυσκολίες περισσότερες.
Με την διοίκηση προσπαθούμε να οργανώσουμε το σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με καταξιωμένες παίκτριες που γνωρίζουν το πρωτάθλημα της Α1 και μαζί με τις κοπέλες που απαρτίζουν το υπάρχον υλικό της ομάδας να φέρουμε επιτυχίες.
Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας, είναι ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε την ομάδα της πόλης μας.
Τέλος επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου”, δήλωσε ο 56χρονος κόουτς.

Η ανακοίνωση: “O ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κορίνθιο τεχνικό κ. Bαγγέλη Περόπουλο.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους, σε μια πορεία 37 συναπτών ετών προπονητικής καριέρας, μεταξύ των οποίων o Πανελλήνιος, η Ένωση Βύρωνα και ο ΑΠΣ Τράχωνες Αλίμου, στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Πλούσιο είναι και το εκπαιδευτικό του παλμαρέ, με Διδακτορικό (Ph.D.) «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» στο Πανεπιστήμιο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ και πτυχίο Τ.Ε.Φ.Α.Α Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα πετοσφαίριση.

Τη σεζόν 2009-10 ανέλαβε τη θέση του Team Manager των Εθνικών γυναικείων ομάδων, ενώ από το 2016 έως σήμερα βρίσκεται στο ίδιο πόστο.

Ο ΑΣΠ Κόρινθος τον καλωσορίζει στην οικογένειά του και του εύχεται καλή επιτυχία”!