Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Πήγασος «έδεσε» στην Πολίχνη Μαυροβουνιώτη, Προύσαλη, Αρμενάκη

Ο Πήγασος «έδεσε» στην Πολίχνη Μαυροβουνιώτη, Προύσαλη, Αρμενάκη

“Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει” ή τουλάχιστον κατά το… ήμισι στην Πολίχνη, καθώς ο τοπικός Πήγασος μετά την επιτυχημένη χρονιά στην Volley League, ανανέωσε την συνεργασία του με τρεις από τους περσινούς στυλοβάτες της ομάδας και για τη επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο λόγος για τον αρχηγό Αργύρη Μαυροβουνιώτη, τον πολύπειρο πασαδόρο Κώστα Προύσαλη και τον “πύργο” στο κέντρο του Πηγάσου, Τόλη Αρμενάκη , που συμφώνησαν να αγωνίζονται και φέτος υπό τις οδηγίες του τεχνικού, Γιάννη Ορφανού, συμβάλλοντας τα μέγιστα μαζί με τους άλλους συμπαίκτες τους για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ικανοποιημένος για την παρουσία του για 3η σερί χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δήλωσε ο “doc” του Πήγασου, Αργύρης Μαυροβουνιώτης : « Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και φέτος στον Πήγασο! Η ομάδα κέρδισε το στοίχημα της πρώτης χρονιάς στη μεγάλη κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι τη χρονιά που ακολουθεί θα παλέψουμε για το παραπάνω βήμα! Ο προπονητής και οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν το καλύτερο δυνατό για να χτιστεί μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα! Ο κόσμος της Πολίχνης έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται και έχει αγαπήσει το βόλεϊ και τους περιμένουμε και του χρόνου στο γήπεδο, δίπλα μας».

Την διπλή χαρά του, για το διττό ρόλο που θα έχει φέτος στην ομάδα εξέφρασε ο πολύπειρος “μαέστρος” Κώστας Προύσαλης : «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένειά του Πήγασου και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε η διάθεση της διοίκησης και ο τρόπος που με πλησίασε, όπως επίσης ο προπονητής αλλά και οι συμπαίκτες που θα συνεχίσουμε μαζί τη νέα χρονιά. Θέλουμε να  σταθεροποιήσουμε τον Πήγασο στις καλές θέσεις της Α1, έχουμε όλα τα εχέγγυα, καλή διοίκηση, καλό προπονητικό σταφ, καλούς παίκτες και καλούς φυσιοθεραπευτές οπότε θεωρώ ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο,  σίγουρα όμως θέλει δουλειά, θέλει να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλες ομάδες για να δούμε κι εμείς τι στόχους θα θέσουμε τη νέα χρονιά. Σίγουρα και οι δικοί μου στόχοι και της ομάδας είναι υψηλοί. Από εκεί και πέρα είμαι διπλά χαρούμενος καθώς από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αναλάβω ως προπονητής το εφηβικό- παιδικό του Πήγασου. Είναι μια πρόταση που με τιμάει και θέλω να δώσω τα πάντα. Να δώσω στα παιδιά ότι έχω πάρει και έχω μάθει τόσα χρόνια όπως και τις εμπειρίες μου μέσα στα γήπεδα».

Τέλος ικανοποιημένος για την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό του για 2η χρονιά δήλωσε από την πλευρά του ο Απόστολος Αρμενάκης: «Είμαι χαρούμενος που θα μείνω στον Πήγασο Πολίχνης για άλλη μια σεζόν. Ήταν κάτι αμοιβαίο που ξεκίνησε πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, μου άρεσε πολύ που η διοίκηση με εμπιστεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της, να δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε μια καλή και πετυχημένη αγωνιστική σεζόν».