Α1 ΑΝΔΡΩΝ

O Ρεϊνάλντο Ρότζερς Γκριν αντικαταστάτης του Μπεσμπές (vd)

O Ρεϊνάλντο Ρότζερς Γκριν αντικαταστάτης του Μπεσμπές (vd)

Ο Βραζιλιάνος Ρεϊνάλντο Ρότζερς Γκρίν θα είναι ο βασικός διαγώνιος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας τη φετινή χρονιά καθώς ο Τυνήσιος Ιμπραϊμ Μπεσμπες αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο και αντικαταστάθηκε άμεσα από τους “πράσινους” του Έβρου…

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμή πραγματοποίησε ο  Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας… Το πρόβλημα που είχε ο Ιμπραϊμ Μπεσμπές στον αριστερό του ώμο αποδείχθηκε αξεπέραστο…. Κάτι που οδήγησε τον Τυνήσιο παίκτη να ζητήσει την αποδέσμευσή του από την ομάδα του Έβρου η οποία φρόντισε άμεσα να βρει τον αντικαταστάτη του και μάλιστα να παρουσιαστεί με νέο διαγώνιο στην Θεσσαλονίκη κατά την πρεμιέρα της Α1 κόντρα στον Ηρακλή.

Οι “πράσινοι” σε λίγες ώρες στο κλειστό της Μίκρας θα παραταχθούν απέναντι στον “Γηραιό” έχοντας ως  βασικό διαγώνιο τον Βραζιλιάνο Ρεϊνάλντο Ρότζερς Γκριν, ο οποίος έφθασε το βράδυ της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τους Θρακιώτες στην φετινή τους παρουσία στην μεγάλη κατηγορία.

reynaldo-rogers-2-2016

Ο Ρότζερς που είναι γέννημα θρέμμα του Σάο Πάολο είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,97 και έχει χτύπημα στην επίθεση στα 3.55  και μπλοκ στο 3.45.

VIDEO