Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Ρώσος Αντρέεφ νέος διαγώνιος στην Κηφισιά

Ο Ρώσος Αντρέεφ νέος διαγώνιος στην Κηφισιά

O 23χρονος Ρώσος Ντανιήλ Αντρέεφ είναι εδώ και λίγες ώρες ο “εκλεκτός” του τεχνικού Κώστα Χριστοφιδέλη, που θα καλύψει στον Α.Ο. Π Κηφισιάς το κενό Βραζιλιάνου Κάιο Ολιβέιρα, που δεν έπεισε τη διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστείων.

Έστω λοιπόν και στα… χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου η Κηφισιά απέκτησε τον νεαρό Ρώσο “μπόμπερ” που την τελευταία αγωνιστική έπαιξε με τα χρώματα της τουρκικής  Tarım Kredi Gençlik, στο πρωτάθλημα της Α2 Τουρκίας.

Ο ύψους 1.94μ Αντρέεφ, που από το 2018-2021 αγωνίστηκε στη Ρωσική Super League με την Ντινάμο Λοκομοτίβ πληρεί όλες τις προυποθέσεις και χαρακτηριστικά που έχει στα πλάνα της φετινής σεζόν ο προπονητής Κώστας Χριστοφιδέλης και επιλέχθηκε μετά από τσεκάρισμα και προτάσεις δεκάδων ξένων διαγωνίων.

Το όνομα μάλιστα του υποψήφιου αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου Κάιο, αποτέλεσε ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στα διάφορα “πηγαδάκια” που σχηματίστηκαν στο περιθώριο της χθεσινής λαμπερή εκδήλωσης παρουσίασης της ομάδας και της νέας φανέλας του Α.Ο.Π Κηφισιάς, στην πολυτελή αίθουσα του Ecali Club.