Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Σκουτελάκος στον ΑΟ Θήρας

Ο Σκουτελάκος στον ΑΟ Θήρας

Ο ΑΟ Θήρας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον γυμναστή κ. Χάρη Σκουτελάκο, μια προσθήκη που ολοκλήρωσε σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Σαντορίνης ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΑΟΘ:

Το ΔΣ του ΑΟ Θήρας ανακοινώνει το προπονητικό -ιατρικό team για την περίοδο 2017- 2018.

κ. Ρούσση Γιώργο Προπονητή.

κ. Σομπονης Γεώργιος, Βοηθός Προπονητή – Στατιστικολόγος

κ. Σκουτελάκο Χάρη Γυμναστής

κ. Τσωλο Ιωάννη χειρούργο ορθοπεδικό

κ. Νακαστσης Αλέξανδρος, Φυσικοθεραπευτής ομάδας

κ. Μαστακας Αριστοτέλης, Ιατρός

κ. Παναγιωταράς Ακης, Φυσικοθεραπευτής – εξωτερικός συνεργάτης

κ. Σπαθάρης Νικόλαος, Φυσικοθεραπευτής – εξωτερικός συνεργάτης

Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την τεχνική προετοιμασία και τη φυσική κατάσταση των αθλητριών της ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή κ. Χάρη Σκουτελάκο. Ο κύριος Σκουτελάκος με εμπειρία σε μεγάλες ομάδες όπως ο Βύρωνας, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, εκτός από από την ειδική προετοιμασία της πρώτης ομάδας, θα συνεργαστεί με τις προπονήτριες των ακαδημιών του ΑΟ Θήρας, και επιπλέον θα συμμετέχει ενεργά στην προετοιμασία των νέων αθλητριών μας. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ Θήρας τον κ. Σκουτελάκο και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη.

Σύντομο Βιογραφικό του Σκουτελάκου Χάρη

Ημερομηνία γέννησης: 09-11-1988 Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Αθήνας, με ειδικότητα (άριστα) στην πετοσφαίριση. Προπονητής στα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων του Παναθηναϊκού Α.Ο. από το 2010 έως το 2012. Την χρονιά 2012-2013 προπονητής υποδομών στους Νέους Βύρωνος ενώ την χρονιά 2013-2014 προπονητής του ανδρικού τμήματος και παίδων-παμπαίδων στον Γ.Σ. Πετρούπολης.

Από το 2014-2017 υπεύθυνος υποδομών στην Α.Ε.Κ. κι προπονητής στα τμήματα κορασίδων κι παγκορασίδων.

Την χρονιά 2016-2017 β’ προπονητής στο γυναικείο τμήμα της Α.Ε.Κ.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!