Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Σπύρος Πατηνιώτης «έφερε» τη Στέλλα Χριστοδούλου στη Σαντορίνη!

Ο Σπύρος Πατηνιώτης «έφερε» τη Στέλλα Χριστοδούλου στη Σαντορίνη!

Στη Σαντορίνη θα συνεχίσει την καριέρα της η πρώην πασαδόρος του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου η οποία από σήμερα το πρωί βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί για χάρη του Α.Ο. Θήρας.

Η 32χρονη άσος, που το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με το νησιώτικο σύλλογο, βρέθηκε στο στόχαστρο και άλλων ομάδων, αλλά τελικά την κέρδισε η… Καλντέρα, χάρις στην πολύτιμη συμβολή του, Σπύρου Πατηνιώτη. Ο βασικός χορηγός της ομάδας και εκλεκτό μέλος της «οικογένειας» του σωματείου, ανταποκρινόμενος στην πρό(σ)κληση του φετινού Α.Ο. Θήρας και στη «δίψα» της διοίκησης για διάκριση, συνέβαλλε τα μέγιστα με τη συνεισφορά του στην επιτυχή κατάληξη της σπουδαίας μεταγραφής, αποδεικνύοντας έμπρακτα, για άλλη μια φορά, την ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά του στον σύλλογο.

Η μεταγραφή – βόμβα της θρυλικής πασαδόρου, που στα 12 χρόνια παρουσίας της στο πειραϊκό σωματείο κατέκτησε το ιστορικό Challenge Cup του 2018, 8 πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ελλάδας, «έσκασε» στο νησί, εν μέσω του τουριστικού πυρετού, σκορπώντας έκδηλη αισιοδοξία στους φίλους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.  Παράλληλα γέμισε πίστη τους ανθρώπους, που με ανεβασμένη ψυχολογία «τρέχουν» ήδη τον φετινό σχεδιασμό, με στόχο τη δημιουργία μίας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας.

Η Στέλλα Χριστοδούλου μετά το «ζεστό» καλωσόρισμα της διοίκησης στην «οικογένεια» του Α.Ο Θήρας, παρουσία του κ. Σπύρου Πατηνιώτη υπέγραψε με θέα το απέραντο γαλάζιο  και το επιβλητικό ηφαίστειο, στο ηλιοβασίλεμα, το νέο της στο συμβόλαιο με τον κυκλαδίτικο σύλλογο. Μέσα στο επόμενο διάστημα εξάλλου και η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την πρώτη μεγάλη φετινή μεταγραφή και σίγουρα μία από τις σημαντικότερες στην ιστορία του συλλόγου.