Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«O θάνατός σου η ζωή μου» στη Ρούμελη

«O θάνατός σου η ζωή μου» στη Ρούμελη

Αγώνας που θα κρίνει πολλά στον στόχο της παραμονής στο Χαλκιοπούλειο, όπου στο ντέρμπι ουραγών της Λαμίας, ο τοπικός Γυμναστικός υποδέχεται στις 18.00 τον νεοφώτιστο Ηρακλή, που στην μετά – Πάτρα εποχή, θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο του νέου τεχνικού, Γιάννη Ορφανού, με επιστροφή στις νίκες.

Η Λαμία, χωρίς βαθμό μέχρι σήμερα κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας,  αναζητά την πρώτη της νίκη, καθώς τα περιθώρια μετά από επτά ήττες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος, δεν επιτρέπουν άλλο… στραβοπάτημα.

Πρόσκληση στον κόσμο από Ντραγκίεφ

Ο Βούλγαρος τεχνικός, Πέτιο Ντραγκίεφ, που βλέπει βελτίωση από αγώνα σε αγώνα της ομάδας του, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και περιμένει στην βοήθεια του… έβδομου παίκτη: «Για να έχουμε ελπίδες να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της παραμονής πρέπει να κερδίσουμε με καθαρό σκορ αυτό το ματς. Σίγουρα υπάρχει πίεση και στις δύο ομάδες. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και ελπίζω να μην επαναλάβουμε τα πολλά λάθη των προηγούμενων αγώνων. Η ομάδα κάνει παράλληλα και προετοιμασία για να αντέξει το δύσκολο πρόγραμμα. Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει.

“Μονόδρομος” η νίκη στο ντεμπούτο Ορφανού

Ο Ηρακλής, με μόλις μία νίκη φέτος, κατεβαίνει στην ρουμελιώτικη έδρα με νέο προπονητή τον Γιάννη Ορφανό, που διαδέχθηκε στον πάγκο του “Γηραιού” το Χρήστου Πάτρα, έτοιμος για έναν αγώνα “δίχως αύριο”.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Ηρακλή, μετά από άσχημα αποτελέσματα και δεν υπάρχει και χρόνος καθώς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός και πρόσθεσε:  «Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και η νίκη είναι μονόδρομος, μόνο αυτό σκεφτόμαστε. Η Λαμία προέρχεται κι αυτή από ένα κακό ξεκίνημα και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Αν χάσουν κινδυνεύουν, αν κερδίσουμε εμείς θα είναι για τον Ηρακλή μια βαθμολογική ανάσα».

Στους δύο τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2012-13 νίκησε η Λαμία με 3-0 σετ.