ΔΙΕΘΝΗ

Ο Thani και η … Ελλάδα (φώτο)

Ο Thani και η … Ελλάδα (φώτο)

Τελικά ο κόσμος είναι μικρός…. Μπορεί ο αγαπημένος μας Raihan Walid Thani να αγωνίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο όπως ανακαλύψαμε υπάρχουν δύο στοιχεία που τον συνδέουν με την Ελλάδα και τον κάνουν ακόμη πιο συμπαθή σε όλους μας…

Την στιγμή που η Baniyas συνεχίζει τις υποχρεώσεις τις στο Αραβικό πρωτάθλημα συλλόγων στην Αίγυπτο και μάλιστα με νίκη 3-1 επί της Αλ Σεμπέμπα- Αλ Μποσάρια (Λίβανο), ο Walid Thani κλέβει την παράσταση  στην Ελλάδα καθώς ήταν πολλά τα μηνύματα που λάβαμε για τον συμπαθή πασαδόρο.

Μάλιστα όπως ανακαλύψαμε οι δεσμοί του Thani με την Ελλάδα είναι αρκετά δυνατοί καθώς τον συνδέουν δύο βασικά στοιχεία με την χώρα μας. Ή για να ακριβολογούμε με ανθρώπους της Ελλάδας.

Το πρώτο και βασικό στοιχείο είναι πως αυτός που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα της Al Wasl στο Ντουμπάϊ το μακρινό 2005 ήταν ο «δικός» μας Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς.

Ο Σερβοέλληνας προπονητής ήταν αυτός που άναψε το «πράσινο» φως στον Thani επιλέγοντάς τον από την εφηβική ομάδα και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Από εκεί και μετά ο Thani φρόντισε να γράψει την δική του ιστορία συνδέοντας την καριέρα του με έναν ακόμη Έλληνα. Τον Πέτρο Πέτρογλου με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Al Wasl το 2011 και μάλιστα κατέκτησαν μαζί δύο τίτλους που πανηγυρίστηκαν δεόντως με τις φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας….

Συμπαίκτες και φιλαράκια με τον Walid Thani ο Πέτρογλου, ο οποίος έζησε μοναδικές στιγμές με τις πάσες και την συνεργασία μαζί του…

Ο Πέτρογλου και ο Thani 

al wasl-2011