ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Τριανταφυλλίδης υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΠΕ (vid)

triantafillidis
Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, επιλέγοντας την παράταξη ‘Όλοι μαζί για το βόλεϊ’.
Πλέον, οι εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 26-27 Μαρτίου 2021 αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον αφού ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης αναμένεται να ‘αναμετρηθεί’ με τον νυν πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο που επίσης θα ζητήσει την εμπιστοσύνη των σωματείων για να ανανεωθεί η θητεία του.
Ακολουθεί η τοποθέτηση του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη:
‘Πάντα υποστήριζα την άποψη ότι οι αθλητές που αγωνίστηκαν με το εθνόσημο, σκόρπισαν χαρά, κέρδισαν το χειροκρότημα και χάρισαν μετάλλια στην Ελλάδα, είναι ικανοί και μπορούν να προσφέρουν στο αγαπημένο τους άθλημα κι από άλλες -εκτός γηπέδων- θέσεις. Και ότι πρέπει να το κάνουν. Έχουν υποχρέωση συνεχούς προσφοράς στο άθλημα που έδωσαν μεν πολλά, αλλά πήραν και πολλά.

Γι’ αυτό, λοιπόν, έχοντας στο πλευρό μου αγαπημένους φίλους, δόξες του βόλεϊ αλλά και άλλους ικανούς ανθρώπους με κοινές αντιλήψεις και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους για το άθλημά μας, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Στόχος μας, ένα βόλεϊ δυνατό, με δικούς του πόρους, οικονομικά ανεξάρτητο. Ένα βόλεϊ εξωστρεφές και καινοτόμο. Ένα βόλεϊ-αθλητική οικογένεια που όλοι χωρούν και ουδείς περισσεύει και όλοι μοχθούμε για την ανάπτυξη του. Δεν μπορούμε άλλο να μένουμε αδρανείς. Ήδη έχουμε αργήσει πολύ.

Συγκροτούμε τις ομάδες εργασίας μας, οι οποίες ξεκινούν άμεσα επαφές με τα σωματεία μας σε όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας και να ακούσουμε τις δικές τους επισημάνσεις και προτάσεις”.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ