Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Ζαλμάς στο… τιμόνι της Κηφισιάς

Ο Ζαλμάς στο… τιμόνι της Κηφισιάς
Ο ΑΟΠ Κηφισιάς βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του Κώστα Αρσενιάδη και ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον τεχνικό, Νίκο Ζαλμά, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις έβαλε ως στόχο την αποφυγή των πλέι άουτ για την ομάδα των βορείων προαστίων.
Το Δελτίο Τύπου του ΑΟΠΚ αναφέρει:
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Ζαλμά. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός την Τρίτη 27 Νοεμβρίου πραγματοποίησε στο Ζηρίνειο την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα των βορείων προαστίων.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τον καλωσόρισαν οι κύριοι Γιώργος Παπαδόπουλος και Τάσος Οικονομόπουλος, οι οποίοι του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του.Ο Νίκος Ζαλμάς στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Κηφισιάς τόνισε: « Είναι κατανοητό ότι αναλαμβάνω προπονητής σε μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Καλούμαστε να διαχειριστούμε αρκετά πράγματα. Η Κηφισιά έχει ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Καλό θα ήταν  να αποφύγουμε τα play out του πρωταθλήματος. Να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα και να βρεθούμε στην πρώτη οκτάδα. Βάζουμε στο μυαλό μας έναν πιο μακροπρόθεσμο στόχο με γνώμονα  σε ποια θέση θα είναι η ομάδα στις 30 Μαρτίου.

Θα πρέπει να γίνει διαχείριση του υλικού μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και στη συνέχεια να κάνουμε μία επαναξιολόγηση του.  Μετά αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε  κάποια ή κάποιες αλλαγές  στο έμψυχο δυναμικό».

Ο έμπειρος τεχνικός κατέληξε λέγοντας: «Έχω έρθει σε μία ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες. Ίσως όμως να μη φτάνει μόνο αυτό. Στην παρούσα φάση δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε τη δομή της ομάδας. Μπορούμε να κάνουμε μικρές αλλαγές είτε στην ποιότητα είτε στην ποσότητα της προπόνησης  με στόχο να αλλάξουμε την κατάσταση».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
28/03/2023

MVP o Ράπτης

Ο Αλέξανδρος Ράπτης του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε MVP της 18ης αγωνιστικής καθώς ο διεθνής ακραίος του Δικεφάλου ήταν με 14 πόντους ήταν ο κορυφαίος στη νίκη επί...