ΔΙΕΘΝΗ

Ο Zε Ρομπέρτο και… με τη βούλα νέος προπονητής της ΤΗΥ – Παίρνει σειρά η Ανθή;

Ο Zε Ρομπέρτο και… με τη βούλα νέος προπονητής της ΤΗΥ – Παίρνει σειρά η Ανθή;

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός Ζε Ρομπέρτο Γκιμαράες ανακοινώθηκε και επίσημα από την Türk Hava Yolları και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιώθεί το δημοσίευμα του Volleyplanet για την απόκτηση της διεθνούς άσου μας, Ανθής Βασιλαντωνάκη από τη Γαλατά.

Ο τρις (1 φορά με τους άνδρες και δύο με τις γυναίκες) χρυσός Ολυμπιονίκης με τη “σελεσαό” τεχνικός , που διαδέχθηκε τον Ιταλό “εκλέκτορα” της Εθνικής μας, Μαρτσέλο Αμποντάντζα, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Κωνσταντινούπολη όπου έτυχε θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο από τον γενικό γραμματέα της ΤΗΥ, Αμπντουλάχ Κελκίτλι.

«Καλωσορίζουμε τον προπονητή μας, Ζε Ρομπέρτο, που θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας από τη νέα σεζόν…» είπε ο άνθρωπος της τουρκικής ομάδας, στη μεταγραφική λίστα της οποίας βρίσκονται  και δυο ακόμη συμπακτριώτισσες του Βραζιλιάνου τεχνικού, οι διεθνείς Julia Bergmann και Diana Alecrim.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...