ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Όχι σε Στουραϊτη, άνοιγμα σε Μελισσουργό

Όχι σε Στουραϊτη, άνοιγμα σε Μελισσουργό

Αρνητικός στην πρόταση Στουραϊτη για συνεργασία των τεσσάρων υποψηφίων στις εκλογές της ΕΟΠΕ δήλωσε ο Γιώργος Καραμπέτσος και με ανακοίνωσή που εξέδωσε την χαρακτηρίζει προσχηματική…

Αντίθετος στην πρόταση Στουραϊτη για συνεργασία όλων των υποψηφίων δήλωσε ο Γιώργος Καραμπέτσος και με ανακοίνωσή που εξέδωσε χαρακτηρίζει διχαστική την πρωτοβουλία Ψαρουδάκη για δημιουργία συνεργασίας Μαυρομάτη-Στουραϊτη-Μελισσουργού.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Καραμπέτσος στις δηλώσεις του «στήριξε» τον Γιώργο Μελισσουργό που χάλασε την παραπάνω συμφωνία εμμένοντας για ενωτικό ψηφοδέλτιο, κάνοντας ουσιαστικά «άνοιγμα» στην παράταξη του για μια ενδεχόμενη μεταξύ τους συνεργασία.

Η ανακοίνωση της παράταξης “To Volley μπροστά”

«Με αφορμή την πρόταση  του Γιάννη Στουραϊτη για συνεργασία των «τεσσάρων», θα ήμουν πρόθυμος να την αποδεχθώ αν δεν συνέβαιναν τα παρακάτω:

Πριν από μερικές ημέρες, με πρωτοβουλία του Κωστή Ψαρουδάκη, υπήρξε προσέγγιση με τον Γιώργο Διονά της άλλης παράταξης (που συνδιοικούσαν επί έξι χρόνια), για κοινό ψηφοδέλτιο εναντίον μου.

Ευτυχώς ο Γιώργος Μελισσουργός επέμενε σε ενωτικό ψηφοδέλτιο και χάλασε την συμφωνία, που θα έστρεφε τα τρία ψηφοδέλτια εναντίον μου, σε μια διχαστική κίνηση.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Στουραϊτης δήλωσε ευθαρσώς ότι η παράταξη του θα κατέβει αυτόνομη… Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι, ενώθηκαν οι διασπασμένοι, που κατά τη διάρκεια των εκλογών εκτόξευαν απίστευτες καταγγελίες εκατέρωθεν. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν.

Γι αυτό φίλε Γιάννη, λυπάμαι που δεν μπορώ να αποδεχτώ την προσχηματική πρόταση σας».