Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Οδύσσεια» για Ολυμπιακό

«Οδύσσεια» για Ολυμπιακό

Το ταξίδι του Ολυμπιακού για την Σύρο για την 21η αγωνιστική μετατράπηκε ήδη σε «Οδύσσεια» καθώς η ελλιπής αποστολή για την Ερμούπολη αναχώρησε από τον Πειραιά με 8 ώρες καθυστέρηση λόγω απαγορευτικού απόπλου του πλοίου. Xωρίς Τζελάτη η αποστολή. Προβλήματα με Προύσαλη, Χριστοφιδέλη.

Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο… γάιδαρος. Ή καλύτερα το πλοίο…  Ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων μπορεί να υπολόγιζε πως θα έφευγε από τον Πειραιά στις 7:30 για τη Σύρο, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον…. «καπετάνιο».

Η αναχώρηση για το νησί των Κυκλάδων δεν έγινε ποτέ στην ώρα της, καθώς το απαγορευτικό απόπλου που εκδώθηκε λόγω θυελλωδών ανέμων οδήγησε σε καθυστέρηση μεγαλύτερη των 8 ωρών τινάζοντας το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» στον αέρα.

Τελικά το πλοίο ξεκίνησε μετά τις 3: 30 και πλέον η άφιξη του Ολυμπιακού στην Σύρο αναμένεται στις 19:30 και έτσι ένα ταξίδι των 4 ωρών μετατράπηκε σε περιπέτεια 12 ωρών με την ταλαιπωρία να είναι τεράστια.

Παράλληλα τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο το ταξίδι. Ο Δημήτρης Καζάζης δεν έχει μαζί του στην αποστολή τον Αινεία Τζελάτη καθώς ο νεαρός διαγώνιος έχασε τον πατέρα του και δεν ταξίδεψε στην Σύρο.

Τα προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού όμως δεν σταματάνε εδώ καθώς στην αποστολή συμμετείχε  την τελευταία στιγμή ο Κώστας Προύσαλης που έμεινε εκτός προπονήσεων με βαριάς μορφής φαρυγγίτιδα, ενώ και ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι αμφίβολος καθώς ταλαιπωρείται από ίωση…