Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΟΦΗ: Άνοιγμα στα νέα παιδιά

ΟΦΗ: Άνοιγμα στα νέα παιδιά

Με σύνθημα τη φράση «έλα στους πρωταθλητές», ο ΟΦΗ ξεκινάει την εξόρμηση της στο Ηράκλειο, ώστε να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, κοντά στο άθλημα του βόλεϊ.

Η ιστορική άνοδος στην VolleyLeague είναι μια μοναδική ευκαιρία, ώστε η ομάδα να χτίσει βάσεις πάνω σε αυτήν και να αναπτύξει το άθλημα στις μικρές ηλικίες.

Μάλιστα οι άνθρωποι του τμήματος έχουν ήδη εκδώσει ένα ενημερωτικό φυλλάδιο το οποίο και θα μοιράσουν σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ οι υποδομές του στελεχώνονται δυναμικά με τμήματα παίδων, εφήβων, κορασίδων, παγκορασίδων και γυναικών, ενώ θα λειτουργήσει και τμήμα μίνι για παιδιά απ έξι ετών και πάνω.

Ο επικεφαλής της ακαδημίας βόλεϊ, Μανόλης Πρασανάκης, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη, στο ofierasitechnis.gr για την εξόρμηση αυτή, επεσήμανε ότι «όλα αυτά γίνονται πάντα με την γνώμη του προέδρου μας Γιάννη Δανδάλη, ο οποίος θέλει το βόλεϊ του ΟΦΗ, να είναι δυνατό από τη βάση μέχρι την κορυφή. Έχουμε ξεκινήσει μια καλή προσπάθεια στις ακαδημίες μας, τα τελευταία δυο χρόνια και η οποία θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά. Η ομάδα είναι πλέον στην Volley Leagueκαι πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία. Kαλούμε τους Ηρακλειώτες να φέρουν τα παιδιά τους κοντά στο άθλημα του βόλεϊ. Είναι ένα υπέροχο άθλημα και στον ΟΦΗ υπάρχει ένα επιτελείο προπονητών, που θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τα παιδιά».

Να σημειωθεί ότι φέτος στα παιχνίδια της ομάδας στην Volley League, θα υπάρχει ειδική κερκίδα για τα παιδιά της ακαδημίας βόλεϊ, με δωρεάν είσοδο, στο γήπεδο.

Οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής, έχουν ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου από τις 2.30μμ-5μμ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810 311525, 6974500137, e-mail: ofierasitechnis@gmail.com