Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΟΦΗ: «Δυναμώνει» στο φιλέ με τον Λετονό Μπλούμπεργκς (vid)

ΟΦΗ: «Δυναμώνει» στο φιλέ με τον Λετονό Μπλούμπεργκς (vid)

Η ενίσχυση του ΟΦΗ στο “ντεμαράζ” που ξεκίνησa οι Κρητικοί στο Β’ γύρο της Volleyleague για την επίτευξη της παραμονής συνεχίζεται με την απόκτηση του διεθνούς Λετονού κεντρικού Vladislavs Blumbergs, που έφτασε εδώ και λίγες ώρες στο Ηράκλειο.

Ο 24χρονος (1.98μ) πρώην μπλοκέρ της γαλλικής Λυών αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά από εκείνες του διεθνή διαγώνιου Γιώργου Τζιουμάκα και του Τούρκου ακραίου Αλτάι Ντεμιρτσί.

Ο διεθνής Λετονός κεντρικός, που έχει αγωνιστεί ακόμη στην Λετονική SK Jēkabpils Lūši, καρφώνει στα 345 και μπλοκάρει στα 325 και θα ενισχύσει την κρητική ομάδα, στις μάχες πάνω στο φιλέ. Ο Μπλούμπεργκς, τίθεται αμέσως στην διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα και γίνεται προσπάθεια να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης, στην Κηφισιά (5.30μμ), για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεοπαοκτηθείς άσος του ΟΦΗ δήλωσε:  “Είναι για μένα μια νέα πρόκληση. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Πιστεύω ότι είναι πιθανό. Θα δουλέψω σκληρά για να την βοηθήσω να τα καταφέρει”.

Για το αν γνωρίζει κάτι από το Ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε: “Ξέρω κάποια πράγματα για την ελληνική Λίγκα. Ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Ερμάνς Έγκλεσκαλνς, που έπαιξε στον Ολυμπιακό, μου έχει μιλήσει και θα συζητάω μαζί του, γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και μετράω την άποψη του. Μου έχει πει ότι είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα”.

Για τον ΟΦΗ, ο Μπλούμπεργκς τόνισε:  “Για τον ΟΦΗ, μου μίλησε ο ατζέντης μου και είδα κάποια πράγματα από το ίντερνετ. Χαίρομαι που είμαι εδώ και θα δοκιμάσω τις δυνάμεις μου”.

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Πάρτε μία “γεύση” στο video από τον Μπλούμπεργκς εν δράση

Foto:  volejbols.lv

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...