Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΟΦΗ: Και οι 8 ήταν υπέροχοι – Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

ΟΦΗ: Και οι 8 ήταν υπέροχοι – Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

Έξι παίκτες που είχαν συμβολή στην άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα περίοδο και θα τον ενισχύσουν, στην μεγάλη κατηγορία. Αντίθετα στη νέα εποχή της ομάδας του Ηρακλείου δεν θα είναι παρόντες 8 αθλητές που έβαλαν το λιθαράκι τους, στην ιστορική άνοδο του.

Αυτοί είναι οι εξής: Ενίας Τζελάτι, Αργύρης Αντιφάκος, Δημήτρης Εφραιμίδης, Θωμάς Δημητριάδης, Γιάννης Σκαρλατίδης, Μάκης Κολιτσιάκης, Βασίλης Καρασαββίδης, Δημήτρης Μύρος.

Οι παίκτες που θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία στα ασπρόμαυρα είναι οι: Νίκος Καρατζάς (κεντρικός), Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), Μιχάλης Τεφτσής (λίμπερο), Γιώργος Μονιάκης (διαγώνιος), Γιώργος Κοσκινάς (ακραίος).

Από τους έξι παραπάνω οι τρείς (Τεφτσής-Μονιάκης-Κοσκινάς) είναι Κρητικοί (όπως και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, που αποκτήθηκε φέτος με μεταγραφή), κάτι που η διοίκηση του συλλόγου απαραίτητο για την ομάδα καθώς πρόθεσή της είναι ο αριθμός των παικτών από το νησί, να αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

Για τους αθλητές που αποτελούν ήδη παρελθόν από την ομάδα, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης και το τμήμα βόλει συνολικά, εκφράζουν “ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Έγραψαν ιστορία με τον ΟΦΗ, θα είναι πάντα φίλοι της ομάδας και η πόρτα του συλλόγου μας, θα είναι ανοιχτή για αυτούς, από οποιοδήποτε πόστο, στο μέλλον.

Τους ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στην καριέρα τους”.