Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο και ο Τσούλαφιτς – Σύγχρονο ιατρείο «δώρο» στο ΒΑΚ

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο και ο Τσούλαφιτς – Σύγχρονο ιατρείο «δώρο» στο ΒΑΚ

Ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας της φετινής ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία προετοιμάζεται για την Volley League, μπαίνει, με την έλευση του 33χρονου (2.06μ) Μαυροβούνιου διαγώνιου Μίλος Τσούλαφιτς.

Ο Τσούλαφιτς ολοκλήρωσε με την Εθνική Μαυροβουνίου τις υποχρεώσεις του, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και σήμερα αναμένεται στο Ηράκλειο, για να ξεκινήσει προπονήσεις την Τετάρτη προπονήσεις.

Με την προσθήκη του Τσούλαφιτς, ο προπονητής , Δημήτρης Ζλατιλίδης, θα έχει όλο το ρόστερ ολοκληρωμένο και θα έχει ένα γεμάτο μήνα να δουλέψει με τους παίκτες του, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στα τέλη του Οκτώβρη.

Δωρεά Παπαδάκη ένα σύγχρονο ιατρείο στο ΒΑΚ

Ένα σύγχρονο ιατρείο με όλο τον εξοπλισμό, στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα δωρίσει στον Ερασιτέχνη και στην ομάδα βόλεϊ, ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης.

Ο κ. Παπαδάκης, βρέθηκε την Δευτέρα (23/9) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και είδε από κοντά το χώρο, που θα στεγαστεί το ιατρείο, το οποίο θα είναι έτοιμο σε 2-3 εβδομάδες και θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στους αθλητές της ομάδας.

Αμέσως μετά, ο Αντώνης Παπαδάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης, παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης , στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και ενημερώθηκε για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στην Volley League, στην οποία ανέβηκε φέτος.

Ο Αντώνης Παπαδάκης, θα είναι μεταξύ των χορηγών, που θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...