Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο Στοροζίλοφ και Κολομβιανοί

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο Στοροζίλοφ και Κολομβιανοί

Mετά την κυριακάτικη άφιξη του 33χρονου διεθνούς Ουκρανό πασαδόρου Dmitry Storozhilov, στο Ηράκλειο, βρίσκονται από από το πρωί της Δευτέρας και δυο ακόμη νεοαποκτηθέντες ξένοι, που θα ενισχύσουν την προσπάθεια του ΟΦΗ, στην Volleyleague.

Ο πρώτος ξένος στην ιστορία της ομάδας ήταν ο 33χρονος διεθνής Ουκρανός πασαδόρος Dmitry Storozhilov.

Τον Στοροζίλοφ, παρέλαβαν από το αεροδρόμιο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης και αμέσως μετά ακολούθησε δείπνο στον ποδοσφαιριστή στο News Café Beach ιδιοκτησίας του τίμ μάνατζερ της ομάδας, Κυριάκου Μουτάφη.

Εκεί είχαν την ευκαιρία, να συζητήσουν για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

storozilov_dandalis_zlatilidis

Σήμερα Δευτέρα, σειρά είχαν οι δυο διεθνείς Κολομβιανοί, ο 23χρονος ακραίος (1μ98) Ivan Andres Hurtado Mina και ο 24χρονος διεθνής κεντρικός (2μ04) Kevin Αlexander Karabali.
 Στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”, τους υποδέχθηκαν οι άνθρωποι και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

ΤΟ “καρέ” ξένων του ΟΦΗ, συμπληρώνει ο 33χρονος διεθνής Μαυροβούνιος ακραίος Milos Culafic, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του και αναμένεται στο Ηράκλειο, τον Σεπτέμβριο.

 Στο Ηράκλειο όμως βρίσκονται και τα …Ελληνικά μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ.
Αυτοί είναι ο Δημήτρης Γκαράς (λίμπερο), ο Μιχάλης Σαρικείσογλου (ακραίος), ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης (ακραίος), ο Παρασκευάς Τσέλιος (κεντρικός).
Αυτοί, μαζί με τους “παραμένοντες” Νίκο Καρατζά (κεντρικό), Μιχάλη Τεφτσή (λίμπερο), Γιώργο Μονιάκη (διαγώνιο), Γιώργο Κοσκινά (ακραίο), θα ξεκινήσουν την προετοιμασία του ΟΦΗ.

Σήμερα εξάλλου στις 19.00 η διοίκηση της ομάδας, θα παραθέσει δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, στο News Café Beach, με αφορμή το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Από αύριο οι παίκτες θα υποβληθούν ανά γκρουπ σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, ενώ η επίσημη πρώτη της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη (28/8) το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου, αθλητικού κέντρου.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...