Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΟΦΗ: Να κάνουμε τον κόσμο του Ηρακλείου να αγαπήσει το βόλεϊ

ΟΦΗ: Να κάνουμε τον κόσμο του Ηρακλείου να αγαπήσει το βόλεϊ

«Ο ΟΦΗ να κάνει τον κόσμο του Ηρακλείου να αγαπήσει το βόλεϊ» λένε με ένα στόμα οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου, που προετοιμάζονται για την ιστορική τους συμμετοχή στην Volley League.

Η κρητική ομάδα ολοκληρώνει την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του και οι πρώτες εικόνες της ομάδας, στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα για τη φετινή πορεία στην παρθενική συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Παρασκευάς Τσέλιος (22 ετών, 2.07μ, κεντρικός), ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, επισημαίνει ότι «είναι κάτι πολύ σπουδαίο και πρωτόγνωρο για την πόλη του Ηρακλείου, το ότι θα έχει τον ΟΦΗ στην Α1. Αν και είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Κάνουμε καλή προετοιμασία και έχουμε δεθεί σαν ομάδα από την αρχή.Εύχομαι να πάνε όλα καλά, μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Ο Ηρακλειώτης Γιώργος Μονιάκης (32 ετών, 1.90μ, διαγώνιος) που ήταν και στην περσινή ομάδα του ΟΦΗ που κέρδισε την άνοδο, επισημαίνει ότι «η χρονιά που πέρασε ήταν φανταστική. Εγινε τρομερή δουλειά και η ομάδα ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία. Η Κρήτη χρειαζόταν μια ομάδα στην Volley League, μετά από πολλά χρόνια, τότε που το Ρέθυμνο είχε βρεθεί στην Α1. Το χρειάζεται και ο κόσμος του βόλεϊ, που υπάρχει στην Κρήτη. Η ομάδα έχει στελεχωθεί με πολύ καλούς Ελληνες και ξένους παίκτες και είμαι πολύ αισιόδοξος. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Ο Νικόλας Καρατζάς, (21 ετών, 2.01μ, κεντρικός), ένας ακόμη παίκτης, που έμεινε από την περσινή ομάδα τονίζει πως «είναι μια ιστορική χρονιά για το σύλλογο. Όπως και πέρσι θα κάνουμε μια προσπάθεια να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο του Ηρακλείου να αγαπήσει το βόλεϊ. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί στην ομάδα έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες».