Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όλα ανοικτά για νέο γήπεδο στη Σύρο!

Όλα ανοικτά για νέο γήπεδο στη Σύρο!

Η ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης επιθεώρησαν την Πέμπτη (5/2) το Αθλητικό Κέντρο Σύρου με το ενδεχόμενο για νέο κλειστό ευρωπαϊκών προδιαγραφών να συζητείται σοβαρά.

Η αντιπροσωπεία που βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο σημείωσε παραλείψεις και δυσκολίες στο κλειστό.  Αν και πρώτη προτεραιότητα είναι η ανακατασκευή, όπως είχε άλλωστε ανακοινώσει ο δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκου και του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ακόμα και για καινούριο γήπεδο!

Ήδη θα συνταχθεί μελέτη προκειμένου να αξιολογηθεί το κόστος ενός τέτοιου έργου που θα δώσει μεγάλη ώθηση στον αθλητισμό της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Σύρου φρόντισε να ενημερώσει για την επιθεώρηση στο Αθλητικό Κέντρο, σημειώνοντας το εξής: “Με άμεσες ενέργειες, επιλύουμε χρονίζοντα προβλήματα των αθλητικών υποδομών στο νησί μας. Κατά την σημερινή επιτόπια επίσκεψη της διοίκησης της Περιφέρειας και του Δήμου μας, στους χώρους του Αθλητικού Κέντρου Δ. Βικέλας, αποφασίστηκε η εκτέλεση αναγκαίων τεχνικών παρεμβάσεων στην Α’ και Β΄ κλειστή αίθουσα καθώς και η εκπόνηση μελέτης, με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας, για την ανέγερση νέων ολοκληρωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, σε χώρο που θα υποδείξει ο Δήμος μας”.