DARK ROOM

«Όλα Μπιπ» με λάμψη από βόλεϊ!

«Όλα Μπιπ» με λάμψη από βόλεϊ!

Γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού που να πάρει τίτλο και να μην περάσει από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, γίνεται; Δε γίνεται! Μετά τα κορίτσια του πόλο, σειρά είχαν και αυτά του βολεϊ, να κάνουν την περατζάδα τους από τα πλατό του «Όλα Μπιπ».

Βαγγέλης Περρής και Θέμος Αναστασιάδης υποδέχτηκαν (τα στιγμιότυπα έπαιξαν στις 2.30 τα ξημερώματα μέχρι τις 2.45) τις Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα και Τζίνα Λαμπρούση όπου μίλησαν για… βόλεϊ. Μη φανταστείτε φοβερά πράγματα ούτε υπονοούμενα ερωτικού περιεχομένου όπως συμβαίνει με τις άλλες καλεσμένες που κατά καιρούς φιλοξενεί η εκπομπή.

ola_beep

Η κουβέντα ήταν στο πολύ χαλαρό και φυσικά ξεκίνησε με τα πανηγύρια του Θέμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον «αιώνιο αντίπαλο» ΠΑΟ, συνεχίστηκε με ερωτήσεις για το πώς ξεκίνησαν το άθλημα ενώ ο Περρής εστίασε πολύ στο διάσημο πατέρα και θείο της Στέλλας (Φάνη και Χρήστο Χριστοδούλου).

ola_beep2

Κατόπιν, οι δύο οικοδεσπότες (η Δούκισσα Νομικού ήταν απούσα), που όπως φάνηκε δεν έχουν την παραμικρή ιδέα με το βόλεϊ, «βομβάρδισαν» τα κορίτσια με ερωτήσεις για το πώς παίζεται το βόλεϊ, πώς καρφώνουν, ποιες είναι οι θέσεις τους , ποιος ο ρόλος του Νικολάκη και γενικά του προπονητή και διάφορες άλλες «ομορφιές» ώστε να περάσει η ώρα και να κλείσουν την εκπομπή με λίγη λάμψη από το χώρος της πετοσφαίρισης.