Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όλα δείχνουν… αναβολή

Όλα δείχνουν… αναβολή

Η ατμόσφαιρα παραμένει… ηλεκτρισμένη σε ότι αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών και δυστυχώς -όπως και πέρυσι έτσι και φέτος- φαίνεται ότι δεν θα αποφευχθεί η αναβολή της πρεμιέρας.

Οι λόγοι της αναβολής είναι ένας συγκερασμός όλων των προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί και είναι καθαρά οικονομικοί.

Από τη μια, παρόλο που η ΕΣΑΠ πλήρωσε μέρος των οφειλομένων (8 αγωνιστικών) του β’ γύρου της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα αφού οι άρχοντες των αγώνων δεν αποδέχτηκαν την πρόταση για μείωση αποδοχών και σε καμία περίπτωση δεν συναινούν στην πρόταση “επόπτες α λα καρτ” μόνο στους αγώνες που είναι τηλεοπτικοί.

Από την άλλη, τα σωματεία στην πλειονότητά τους βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού πρέπει να καταβάλλουν τα ποσά των παραβόλων (σ.σ ολόκλήρωση της διαδικασίας των πενταπλούν) και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αγωνιστούν χωρίς ξένους!

Τέλος, υπάρχει και η μεριά… των χορηγών (ΟΠΑΠ και NOVA) που σε καμία περίπτωση δεν είναι σύμφωνη με αυτές τις “παλλινωδίες”, που μόνο χασούρα αποφέρουν ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ο ΟΠΑΠ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις εξελίξεις αυτές.