Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όλα για όλα στον τελικό των τελικών

Όλα για όλα στον τελικό των τελικών

Αποφασισμένος να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον Πειραιά δήλωσε ο Θάνος Τερζής λίγο μετά το τέλος του 4ου τελικού, υπογραμμίζοντας πως το σερβίς θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον τελευταίο τελικό του Ρέντη.

Απογοητευμένος από την χαμένη ευκαιρία αλλά και αποφασισμένος για νίκη στον Πειραιά την Κυριακή εμφανίστηκε ο Θάνος Τερζής μετά το παιχνίδι της Πυλαίας.

«Σίγουρα όταν προηγείσαι με 2-1 και έχεις τελικό στην έδρα σου είναι μια ευκαιρία. Να τα δώσουμε όλα στον τελικό των τελικών. Όπως κερδίσαμε προχθές να κερδίσουμε και την Κυριακή» τόνισε ο διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟΚ.

Όσο για το τι έφταιξε και ο Δικέφαλος του Βορρά δεν τελείωσε την σειρά των τελικών στην Θεσσαλονίκη δήλωσε «Είναι συνδυασμό πολλών πραγμάτων. Ο Αγκάμεζ ήταν θετικός και η απώλεια του δικό μας διαγωνίου ήταν ένα πλήγμα. Θα μπορούσαμε να πιέσουμε περισσότερο στο . Κομβικό το δεύτερο σετ. Από εκεί και πέρα παραταχθήκαμε διαφορετικά στο τρίτο σετ».

Τέλος απαντώντας για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για  να κερδίσει στο Ρέντη είπε «Πάμε να κερδίσουμε στο πέμπτο παιχνίδι. Είναι δύσκολο αλλά το έχουμε ξανακάνει. Πρέπει να πιέσουμε στο σερβίς και να κερδίσουμε τις ψηλές μπάλες».