ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όλα για την πρόκριση στον Έβρο

Όλα για την πρόκριση στον Έβρο

Τον ντέρμπι του Έβρου βγάζει πρόκριση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να φιλοξενεί τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας και τον νικητή να παίρνει την πρόκριση στην 8άδα…

Οι “κυανόλευκοι” του Έβρου θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και τα χαμόγελα και απέναντι στους “πράσινους” να κατακτήσουν την πρόκριση.

Τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων του Έβρου μέχρι σήμερα ήταν πολλά και γνωρίζονται από την καλή και απο την… ανάποδη, ωστόσο όταν υπάρχει πρόκριση και η αναμέτρηση είναι νοκ-αουτ τότε τα πάντα είναι ανοικτά.

Ο Εθνικός ποντάρει στην δύναμη της έδρας και τον κόσμο του, έχοντας όμως κατά νου και το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί…

«Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς ενώ και οι δύο θέλουν την πρόκριση. Εμείς από δω και πέρα έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα, αφού υπάρχουν και οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη, ωστόσο δεδομένου ότι στο πρωτάθλημα τα περιθώρια διάκρισης δεν είναι πολλά, σίγουρα θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε στο Κύπελλο», είπε ο έμπειρος κεντρικός των γηπεδούχων Χρήστος Κιόσης.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι “πράσινοι” του Έβρου καθώς ο Πλάμεν Κριστόφ είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να αναρρώνουν από την ίωση και την γαστρεντερίτιδα και να μπαίνουν πλέον σε ρυθμούς Κυπέλλου.

Οι Βουκασίνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Ριζόπουλος, Πεντίδης και Αμπουίλα ξεπέρασαν τα προβλήματα γαστρεντερίτιδας και είναι απόλυτα έτοιμοι, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Χήρας ο οποίος αισθάνεται καλύτερα αλλά ενδεχομένως να μην αγωνιστεί προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη το Σάββατο.

Στόχος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας είναι η πρόκριση στην 8άδα του θεσμού και άπαντες είναι αισιόδοξοι για την αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αναφερόμενος στο παιχνίδι Κυπέλλου δήλωσε“Είναι το πρώτο ματς Κυπέλλου που παίζουμε. Είμαστε σε καλύτερα κατάσταση πλέον καθώς ξεπεράσαμε τις ιώσεις που μας ταλαιπωρούσαν την τελευταία εβδομάδα. Θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας για τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα η οποία όμως θα μας δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και έχουμε στόχο την πρόκρισή μας στο Final 4. Ένα Final 4το οποίο ακούγεται θα γίνει στην πόλη μας και θα είναι κάτι πολύ ωραίο και σημαντικό για εμάς αν μπορέσουμε να ήμαστε η μια ομάδα από τις 4”.