Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όλα καλά στο Βραχάτι

Όλα καλά στο Βραχάτι

Κανονικά συνεχίζονται από την Τρίτη οι προπονήσεις στον Παμβοχαϊκό, καθώς στην συνάντηση της διοίκησης με τον εκπρόσωπο των παικτών Θανάση Μιχαλόπουλο δόθηκαν οι απαιτούμενες εγγυήσεις για πληρωμές και πλέον ο Μίκαελ Μάρτενς προχωρά χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της ομάδας του..

Λήξαν θεωρείτε το θέμα της διαμαρτυρίας των ελλήνων παικτών στον Παμβοχαϊκό για την καθυστέρηση των πληρωμών καθώς το ζήτημα ουσιαστικά διευθετήθηκε εν τη γενέσει του και όπως λένε από το Βραχάτι λανθασμένα πήρε τόσο μεγάλη έκταση.

Στην συζήτηση που έγινε την Δευτέρα τέθηκε το οικονομικό και οι καθυστερήσεις που υπάρχουν από την αρχή της περιόδου. Μια συζήτηση που κράτησε περισσότερο ώρα και έφερε ουσιαστικά την αναβολή της προπόνησης.

Ωστόσο στην νέα συνάντηση που πραγματοποίησε ο πρόεδρο της ομάδας με τον μάνατζερ των παικτών βρέθηκε η χρυσή τομή και η διοίκηση έδωσε εγγυήσεις πως θα κατατεθούν τα χρήματα μέσα στην εβδομάδα και οι παίκτες ξαναμπήκαν κανονικά στο γήπεδο την Τρίτη.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον αγώνα με την Ένωση Τούμπας καθώς γίνονται κανονικά οι προπονήσεις από πλευράς παικτών και μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία πως γρήγορα η ομάδα θα κάνει restart και θα αρχίσει η αγωνιστική της ανάκαμψη αφού στόχος της είναι η είσοδος στην 4άδα.

Την ίδια ώρα άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Γερμανό τεχνικό της ομάδας Μίκαελ Μάρτεν ο οποίος έχει κερδίσει τους πάντες ζητώντας περισσότερο ομαδική δουλειά και να επικεντρώσουν την προσοχή τους στους τομείς μπλοκ –άμυνα καθώς έχει καλούς επιθετικούς.

Στα θετικά για την ομάδα του Βραχατίου είναι και το γεγονός πως τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι θεωρητικά πιο εύκολα και βατά από αυτά που πέρασαν και ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος απέναντι σε Ολυμπιακό, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ.