CHAMPIONS LEAGUE

Όλα στα πράσινα

Όλα στα πράσινα

Το φετινό Τσάμπιονς Λίγκ αλλάζει…. χρώματα και διάθεση. Με νέα μπάλα στην διοργάνωση ντυμένη στα… «πρασινοκίτρινα», αλλά και τα λίμπερο να είναι στα πράσινα, η CEV ξεκίνησε με νέους στόχους και φιλοδοξίες…

Η έναρξη του φετινού Τσάμπιονς Λίγκ συνδυάστηκε και με… αλλαγές. Στα παιχνίδια της Ρεζόβια και της Νόλικο Μαασεϊκ που ήταν και τα πρώτα της διοργάνωσης συνδυάστηκε με το ντεμπούτο της…  νέας μπάλας και της φανέλας των λίμπερο.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση άγγιξαν ήδη τη νέα  «πρασινοκίτρινη» μπάλα η οποία κέρδισε γρήγορα τις εντυπώσεις στα γήπεδα και αποτελεί μέρος της καμπάνιας που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Η νέα μπάλα (MVA200CEV) έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εκστρατεία της CEV στο πρόγραμμα «Volleyball way – Green way»  που φιλοδοξεί να ενισχύσει την προσπάθεια της Ευρωπαϊκή οικογένειας του βόλεϊ για μια βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας δίνοντας έμφαση στην καθαρή και φρέσκια εικόνα του βόλεϊ.

Η εκστρατεία για το «Volleyball way – Green way», που ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες στο περιθώριο της 35ης Γενικής Συνέλευσης της Cev στην Αττάλεια της Τουρκίας, διευρύνει την κοινωνική ευθύνη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ακλουθώντας τα βήματα του «Fair Play-Volley way».

Εκτός από την «πρασινοκίτρινη» μπάλα, την καμπάνια για το «Green way» προωθεί και η νέα πράσινη φανέλα που φοράνε πλέον τα λίμπερο των ομάδων που συμβολίζουν της θέση τους ως … υπερασπιστές στην ομάδα. «Το να υπερασπίζεσαι είναι να σώζεις. Αν υπερασπίζεις σε ενδιαφέρει. Μας ενδιαφέρει Volleyball way. Green way» είναι το νέο σύνθημα που φιλοδοξεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να διαβάζουν όλοι οι φίλαθλοι του βόλεϊ.