Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όλα στον… αέρα

Όλα στον… αέρα

Καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί μοιάζει η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και ο Μανώλης Μακρής έμεινε ουσιαστικά μόνος να παλεύει για να κρατήσει ζωντανό το τμήμα…

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι τεράστια και όσο περνούν οι μέρες δοκιμάζουν όλο και περισσότερο τις αντοχές της Ένωσης.

Το τμήμα βόλεϊ παρά τις υποσχέσεις για ενίσχυση και βοήθεια για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, όσο περνά ο καιρός μένει απελπιστικά στην μοίρα του και χωρίς χρήματα πηγαίνει με…. αυτόματο πιλότο στο πουθενά.

Τα χρέη προς τρίτους δημιουργούν πολλά προβλήματα τα οποία είναι βασικά για την καθημερινότητα των παικτών που πλέον ζούνε ολοένα και πιο έντονα στην αβεβαιότητα.

Ο Χόρχε Ελγκέτα με πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως λείπουν ακόμη και τα βασικά όπως τα 1650 ευρώ για το παράβολο μεταγραφής του Μπουρκόφσκι προκειμένου ο Ουκρανός να ενσωματωθεί στην ομάδα. Ωστόσο και αυτό μοιάζει με…. πολυτέλεια και δεν αποκλείεται στο τέλος να μην αποκτηθεί αφού η ομάδα πονά περισσότερο στους ακραίους.

Ο Αργεντίνος τεχνικός εξέπεμψε SOS και ο Μανώλης Μακρής προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να πείσει ορισμένους παράγοντες να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους και να στηρίξουν το τμήμα.

Ωστόσο φως στο τούνελ δεν φαίνεται και πλέον οι επόμενες μέρες ή ακόμη και ώρες αναμένονται αρκετά κρίσιμες για το μέλλον της Ένωσης αφού θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα.