DARK ROOM

«Όλα τα λεφτά» στη… Μπ(ι)άνκα!

«Όλα τα λεφτά» στη… Μπ(ι)άνκα!

Η 33χρονη πρωην βολεϊμπολίστρια Μπιάνκα Μπριζ (1.80μ) είναι το “καυτό” μοντέλο που πλέον ως πορνοστάρ έχει τους τρόπους να ανεβάζει το ηθικό αλλά και το… ανήθικο των ανδρών.

images bianca_breeze_s4-024 3405799_4_o

Γεννημένη στην Αμερική, αλλά μεγαλωμένη στην Ελβετία, όπου ζούσε η μαμά της η Μπιάνκα Μπριζ, όπως είναι το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, παλιότερα είχε βρεθεί μία ανάσα από το χρίσμα της διεθνούς αθλήτριας, καθώς έκανε προπονήσεις για ένα ολόκληρο καλοκαίρι με την Ολυμπιακή ομάδα  της Ελβετίας.Δεν κατάφερε όμως να αγωνιστεί ποτέ με το εθνόσημο, αφού επέστρεψε και πάλι στον πατέρα της στο Τέξας των ΗΠΑ.

bianca-breeze5  Bianca-Breeze-karups-older-women-01  bianca-breeze2

Κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει πολύ, αφού στην Αμερική μεταπήδησε ξαφνικά από τα τάραφλεξ, πίσω από της μπάρα κάποιων μπαρ και έπειτα στη βιομηχανία πορνό.  Παρόλο που εδώ και τρία χρόνια χαίρεται πολύ αυτό που κάνει ως επάγγελμα δεν θα ήθελε ποτέ να το μάθει ο μπαμπάς της γιατί θα πάθαινε… καρδιακό!

anal-agenda2  bianca-breeze-gets-her-ass-banged-in-the-mens-sauna-4 bianca-breeze0    09

Λατρέυει τις… πίτες, τα hot dog και μολονότι η μαγειρική δεν είναι το… φόρτε της, ως γνήσια θιασώτης του Απόστολου Γκλέτσου της αρέσει να “ψήνει το ψάρι απ’… όλες τις πλευρές”, αν και προτιμάει περισσότερο να το “γεύεται” με φίλες της. Θεωρεί ως  μεγάλα”όπλα” της σεξουαλικότητάς της το ακαταμάχητο χαμόγελο και τα καλλίγραμμα πόδια, ενώ την “ανάβουν” τα σέξι εσώρουχα και τα διάφορα sex toys. Πραγματικό “φετίχ” για εκείνη είνα  οι κάλτσες και τα ψηλοτάκουνα!

   KM1_3767_web   Bianca-Breeze-milfs-like-it-black-08

Πέρα από τις δικές της ταινίες, αγαπάει τον κινηματογράφο και είναι φαν του Τομ Κρουζ, έχει δει άπειρες φορές το “Τop Gun”, ενώ μία από τις αγαπημένες της ερωτικές φαντασιώσεις είναι να κάνει σεξ κάτω από έναν καταρράκτη, όπως ο Τομ σε μία από τις σκηνές του “Coctail”.

bianca-breeze-throated-03  06   14   bianca-breeze-throated-02