CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός έτοιμος για… πρόκριση

Ολυμπιακός έτοιμος για… πρόκριση

Να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε στην Εσθονία και να «σφραγίσει» το εισιτήριο πρόκρισης του προς τους «16» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας θέλει ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Ρέντη υποδεχόμενος την Πάρνου (20:30).

Το πρώτο βήμα πρόκρισης έγινε στην μακρινή Εσθονία και τη νίκη με 3-1 επί της Πάρνου. Οι Πειραιώτες το βράδυ της Τετάρτης θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση πρόκριση και να κάνουν και το δεύτερο βήμα εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στους «16» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα και σε συνδυασμό με το ότι ο Ρομπέρτο Πιάτσα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη.

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα χωρίς να υποτιμά τους Εσθονούς ξεκαθάρισε πως περιμένει δυσκολότερο αγώνα αφού οι αντίπαλοί του δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Ο Ιταλός του Ολυμπιακού υπογράμμισε  «Θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο ματς, δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι μια νέα ομάδα χωρίς μεγάλη εμπειρία αλλά και η ομάδα μας δεν διαφέρει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι θα μας πιέσουν πολύ στο σερβίς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να λύσουμε το πρόβλημα στην υποδοχή. Κατά τη γνώμη μου ο αγώνας αύριο θα κριθεί στα σερβίς και την υποδοχή. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί επαναλαμβάνω ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και το μόνο που μπορούν να παίξουν είναι καλύτερα. Για αυτό το λόγο η ομάδα μας πρέπει να είναι πραγματικά δυνατή».

Ο Ολυμπιακός για να εξασφαλίσει την πρόκριση θέλει νίκη με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, ενώ «βολεύεται» και με ήττα στο ταϊ-μπρέϊκ.

Σε περίπτωση πρόκρισης οι Πειραιώτες στους «16» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φάτρα Ζλιν (Τσεχία) – Κραϊόβα (Ρουμανία) με τους Ρουμάνους να έχουν το πλεονέκτημα μετά τη νίκη τους με 3-0 επί των Τσέχων.